VELIKO SRCE POBJEDNIKA BIG BROTHERA Darko čitav iznos od nagrade uplatio osnovnoj školi u Makedoniji da primi Ervina

Da novac kvari ljude poznato je još od davnina, ali sasvim je sigurno da ovo pravilo ne vrijedi za Darka Petkovskog, skromnog Makedonca čija će vam priča sasvim sigurno vratiti vjeru u ljudski rod.

Za naše čitatelje s kvocijentom inteligencije većim od 89 spomenimo kako je Darko pobjednik regionalnog Big Brothera, reality showa za zakinute koji se protekle godine emitirao na RTL-u. Nakon što je preživio 100 dana u kući sa Z(l)oricom, Ervinom, Vasićima, Stefani, Goranom i ostalim testovima za psihu Darko je sasvim zasluženo kući otišao bogatiji za gotovo 750.000 kuna.

No, umjesto da novac potroši na 750 izlazaka s Tinom i Barbarom i 10 tetovaža te za par godina snimi show o tome kako je propao, Darko je početkom tjedna šokirao sve svojom odlukom da ne krene stopama svakog reality pobjednika ikada.

– Mislio sam sve spiskati, bit ću iskren, ali što sam duže razmišljao shvaćao sam polako da ima ljudi kojima je novac potrebniji. Pogledajte Ervina na primjer, da otputuje u Brazil WHO bi izdao upozorenje komarcima da im se u slučaju ugriza može smanjiti mozak – izjavio je Darko koji je svoje prijateljstvo Ervinu odlučio dokazati nesvakidašnjim poklonom.

- Pa za 750.000 kuna sredim mu ja osnovnu, srednju, doktorat i potvrdu za putovanja u svemir
– Pa za 750.000 kuna sredim mu ja osnovnu, srednju, doktorat i potvrdu za putovanja u svemir

– Cjelokupan iznos od zarade uplatit ću jednoj osnovnoj školi u Skopju da primi Ervina. Jako je sretan i uzbuđen, već zna nekoliko slova, a učitelji su uvjereni da bi, ako bude marljiv, do kraja 2018. godine mogao naučiti i još neke riječi osim lijepih – izjavio je za Sprdex Darko.

Ideja: M.M.

Razveseli nas klikom:

0 comments