SPRDEX LJNS PROGNOZE: Marinko Banovac

Ako se bogovi trasha s RTL-a smiluju običnom puku i za par godina naprave gay inačicu serijala ”Ljubav je na selu”, uopće ne sumnjamo da ćemo se opet susresti s Marinkom. Dobro, dobro, možda nije gay, kao da smo razumjeli išta što govori pa da možemo procijeniti.

Nakon pomalo dosadnog Ante, Marinko i njegove djevojke u petominutnim razgovorima uspjeli su pokazati sve ono dobro što nam LJNS može ponuditi. Red intriga, red priglupih razgovora i red neugode umjesto glavnih aktera. Krenimo redom.

Za početak, kakav šok, za istog dečka bore se dvije sestre. Kakav nevjerojatan napredak od prošle godine kad su se za onog nesimpatičnog Ivana borile najbolje prijateljice Ivana i Silvija. O ovome ne treba ni trošiti riječi, čim su nam se u prvoj sceni epizode potrudili objasniti da se sestre Maja i Marina bore za istog ”muškarca”, bilo je jasno da će dobiti svoja licitarska srca. Uistinu RTL, teški podbačaj. Dvije sestre ne djeluju niti retardirano niti imaju fizičku manu kojoj bi se mogli rugati. Prvi put u posljednje tri godine da smo skoro zaspali od dosade gledajući uvodne razgovore.

PROGNOZA: I slijepcu je bilo vidljivo da sestre za Marinka ne mare koliko je crno ispod nokta. Crnka Marina prvom prilikom pobjeći će iz Istre pod opravdanjem da ne želi biti konkurencija sestri. Maja će htjeti s njom, ali iz produkcije će joj podignuti dnevnicu da ostane.

Koeficijenti za pobjedu: Marina 4,50, Maja 2,00.

FOTO: screenshotNakon sestara napokon nešto zanimljivo. Pred Marinka je došla Novosađanka Dunja koja se potrudila uskladiti boju kose i zubiju. Nije trebalo dugo i saznali smo i na koji način joj je to uspjelo: ”Motori i pivo, to je moj život” nešto takvo rekla je Dunja, a da je razgovor potrajao još koju minutu Marinko bi vjerojatno pao s klupice koliko se odmicao od mlade Novosađanke. No, Dunja je bila tek uvod za jedan od najgorih razgovora između dvoje ljudi u povijesti televizije. Antonia Jankač je 25-godišnjakinja iz Zagreba koja se navodno prijavila za LJNS. Kažemo navodno jer smo uvjereni da je ekipa iz produkcije pokupila dok je joggirala pokraj ceste. To bi barem objasnilo zašto je pred Marinka došla obučena u trenerku. Nakon nekoliko kurtoaznih rečenica tokom kojih je saznao da Antonia radi na brodu, Marinko je mrtav-hladan ispalio ”znači govoriš dosta jezika”. Ništa tu ne bi bilo čudno da ova navodna Zagrepčanka muku ne muči i s hrvatskim. ”Neee, nee samo engleski” odgovorila je ona i otišla u povijest. Kako i zašto se prijavila, odakle je uistinu, je li ona zapravo Lejla iz Larinog izbora, ništa nismo saznali. Želimo LJNS specijal s Antoniom i Marinkom. I titlovima, definitivno i titlovima. Koliko je loš bio ovaj petominutni razgovor možda i najbolje svjedoči Marinkovo pitanje ”Voliš li više motore ili aute?”

''bljbljmnsikna, haha''. ''Bmndbano ćććć'' kratak opis razgovora između Antonie i Marinka
”bljbljmnsikna, haha”. ”Bmndbano ćććć” kratak opis razgovora između Antonie i Marinka

Nakon Dunje i navodno Antonie nije bilo sumnje da treće licitarsko srce ide sljedećoj kandidatkinji, pa makar ona bila lezbijska kćerka Margaret Thatcher. I tako i bješe, Sara Lučić je prva osoba u ovoj sezoni koja je tokom upoznavanja postavila pitanje ”Što slušaš?” i hvala joj na tome. Osim što sada ovu informaciju može upisati u spomenar, čini se da Sara ima i neke nadnaravne moći jer je iz trominutnog razgovora uspjela zaključiti ”da je Marinko vesela osoba i uvijek je nasmijan i kad je tužan”. Nemamo komentara.

PROGNOZA: Sara će do kraja sezone izgovoriti sve klišeje poznate ljudima, uključujući ”Ja sam dobra osoba, ali kad sam ljuta čuvaj me se” i ”Ja sam takva, ne podnosim nepravdu”, a zbog odustajanja sestara koje su na televiziji samo zbog slave, odnijet će i konačnu pobjedu.

Koeficijent za pobjedu 1,60.

Razveseli nas klikom:

0 comments