SPRDEX LJNS PROGNOZE – Saša Kunjek

Saša je sve ono što ne volimo kod ovog showa. Normalan muškarac, pažljiv, brižan, bez vidljivih fizičkih mana, s tužnom pričom. Kad gledamo Sašu i njegova tri sinčića srce nam se ispuni toplinom i gotovo da zaboravimo zašto uopće gledamo LJNS. Kvragu, na trenutak čak iskreno želimo da pronađe pravu ljubav tako da njegovo sudjelovanje u serijalu zapravo posluži njegovoj sreći, a ne našoj sadističkoj zabavi. Sramota.

''Srce ovo tužno je, srce ovo ružno je'' ako nam izrecitirate do kraja pjesmu koju je Sunčica napisala Saši, definitivno zaslužujete nagradu.
”Srce ovo tužno je, srce ovo ružno je” ako nam izrecitirate do kraja pjesmu koju je Sunčica napisala Saši, definitivno zaslužujete nagradu.

No, dobro. Baš kad smo se odlučili svojski potruditi i čak i u ovoj priči pronaći nešto vrijedno smijeha, eto nam prve kandidatkinje. Sunčica Ganić, 30-godišnja udovica iz Vukovara. Pa je li to moguće! Ne znamo koji je dio ove rečenice tužniji, to što se zove Sunčica, a sunce joj, svega mi, baš i ne sija u životu, to što živi u Vukovaru ili to što je tridesetogodišnja udovica. Već šest godina! Predajemo se, ovome se ni Voldemort ne bi imao srca rugati. Idemo dalje prije nego što se rasplačemo.

Dalje, s tužnog na tužnije. Nakon Sunčice pred Sašu stiže Maruša Janžek, najsimpatičnija osoba na svijetu čijeg se izgleda nemamo srca dotaknuti. Osim činjenice da sasvim sigurno neće biti odabrana, dodatno nas je ražalostilo i to što Maruša  dolazi iz Strmeca Samoborskog. Kao da sve to nije dovoljno, prvo pitanje koje joj je Saša postavio je bilo: ”život na selu, jesi probala?”. ”Nisam probala”, kao iz topa odgovara Maruša. ??????. Strmec Samoborski nije selo? Sve što smo znali o životu je tako malo.

Dok sam smišljao tekst za ovu sliku zapitao sam se kojeg vraga radim sa svojim životom.
Dok sam smišljao tekst za ovu sliku zapitao sam se kojeg vraga radim sa svojim životom.

Nakon ove dvije kandidatkinje pogledali smo trosatni DVD ”Borbe pijetlova i bikova: Najbolje od 2012” samo da se opet osjećamo kao muškarci. Srećom, nakon Sunčice i Maruše pred nama se ukazala Lucija Šalov, 24-godišnjakinja iz Rotterdama. Ako je suditi po naglasku, usudili bi se reći iz južnog dijela Rotterdama. Ne sumnjamo da vam je svima poznata činjenica kako je Lucija bivša djevojka crnogorskog pjevača Denisa Boneštaja, autora megahita ”Crno meče”. Naši vrijedni novinari iskopali su potresno pismo u kojem Lucija do najsitnijih detalja objašnjava razloge raspada ove kratke i burne veze. SPOILER ALERT: Lucija nikako nije mogla shvatiti kako se nakon trodnevne gaže Deni kući uspio vratiti sa samo 50 eura. U naletu bijesa čak je kažnjavala vlastito dijete puštajući mu očeve pjesme na Youtubeu.

PROGNOZA: Lucija je zgodna i ljepuškasta. No, koliko god želio skrasiti se s njom, Saša će na kraju shvatiti da štikle njivu ne oru. Čim joj prvi put na pitanje ”a što je to?” odgovori s ”kravlje govno”, Lucija će pobjeći glavom bez obzira u Spl, pardon, Rotterdam. Koeficijent za pobjedu 2,80.

Nakon Lucije pred očima nam se ukazala Ina Papa, 26-godišnja Zagrepčanka. Kratko i jasno, nesimpatično stvorenje. Tip osobe koja je iz prve klupe dizala ruku, ne vjerujemo joj ništa, gazit će kroz govna da stigne do pobjede. Doslovno. Koeficijent za pobjedu, nažalost, 1,60.

O trećoj Sašinoj odabranici ne želimo uopće trošiti riječi. Odabrana metodom ”najmanje zlo”, postoji tek da bi se zadovoljila forma. Ne znamo joj niti ime, a bogami ni kako izgleda. Na upoznavanje je donijela vrećicu s poklonom i dala je Saši s riječima ”da se sjetiš Petrinje”. Zašto bi se itko želio sjetiti Petrinje? Koeficijent za pobjedu, 20,00.

Razveseli nas klikom:

0 comments