SPRDEX LJNS PROGNOZE: Silvija Vidović

Je, je, Silvija je simpatična, prva farmerica ikad, blabla, ali što se nas tiče show je ovdje u potpunosti ukrao jedan jedini i neponovljivi  Ljubo Padovan s Korčule. Malo je koji čovjek u toliko malo riječi uspio izazvati toliku količinu oduševljenja u našoj redakciji. Od trenutka kada se pojavio, potpuno nezainteresiran i izmoren višesatnim boravkom na suncu, znali smo da se pred nama stvara povijest LJNS serijala.

Volimo te!
Volimo te!

Dok su drugi kandidati pred Silviju stizali s ružama i poljupcima, Ljubo ju je dočekao riječima: ”Eto, eo mene ope. Znaš da san, 15 sati san dolazi do tu, sa Korčule iz Vela Luke”. Ako je i bilo ikakve sumnje u to je li ovaj čovjek pravi Dalmatinac, sada više nema. U prvih 15 sekundi petominutnog razgovora u kojem želi impresionirati ženu, Ljubo se odlučio malo požaliti na iscrpno putovanje. Što je točno radio da je putovanje s jednog kraja zemlje na drugi trajalo 15 sati možemo samo nagađati, ali uvjereni smo da je barem 8 sati otpalo na aktivnosti koje sadrže riječi bevanda i odmor.

Ljubo nas je toliko opčinio da je šteta njegove izjave kvariti bilo kakvim komentarima. Opis ljubavi i budućeg života sa ženom svojih snova jedan je od najljepših i najromantičnijih u povijesti pisane i izgovorene riječi: ”Trideset godina mi je, želin nekako se smirit, želin neku obitelj, lipo, ono, ljubav, nešto, sve”. Ako je i bilo ikakve sumnje, tada je postalo jasno da pred sobom imamo dragulj. U našim srcima Ljubo je već bio pobjednik, no sve jača je bila i strepnja da njegove neosporne kvalitete farmerica Silvija neće prepoznati.

Nakon što su razriješili jezične nesporazume Ljubo, osoba kojoj i treptanje predstavlja napor, je ustvrdio kako je njegov najveći problem što priča brzo. Gospode Bože i majko Isusova! Jedino brzo što ovaj čovjek radi je smišljanje izgovora za nerad. Pa 15 sati mu je trebalo da dođe s Korčule do Zagreba!

Dajmo da pije!
Dajmo da pije!

Čim su se dotakli te grozne teme rada, Ljubo se uozbiljio. ”Pa onda, zašto mene gledaš? Onda ne moran ja to radit” glasio je njegov odgovor na Silvijinu opasku kako na njenoj farmi otac obavlja najteže poslove. Uh! Moglo se osjetiti olakšanje na njegovu licu, ovaj metak je izbjegao!

Naravno, nakon razgovora u kojem je izbjegavao svaku priču o bilo kakvom radu i usput se požalio na teško putovanje, Ljubo je ustvrdio da je 99% siguran da se svidio Silviji. Nažalost, 99% se svidio samo nama, a ono što je uslijedilo bilo je jedno od najboljih razloga za odbijanje kandidata u povijesti LJNS serijala.

”Ti si trebao dobiti srce, ali pošto cijelo popodne piješ, žao mi je”, ni sedam dana nakon što smo pogledali ovu scenu još uvijek ne možemo kontrolirati izljeve smijeha. Ljubin pijani pogled pun čuđenja i urnebesno neuvjerljivo opravdanje ”da je pio vodu” najsretniji su događaj u našim životima još otkad smo se slikali s jednom od kandidatkinja LJNS serijala nakon koncerta Leta 3 u Omišu.

Nažalost, koncept LJNS prognoza je takav da se moramo dotaknuti i drugih, potpuno nezanimljivih i nebitnih kandidata pokraj božanstvene karizme Ljube Padovana.

Oženi moju sestru!
Oženi moju sestru!

Matija Pavić je 20-godišnjak iz Banovaca kojeg su, nadamo se, roditelji kaznili prijavljivanjem u show. Ovaj maleni prčmoljak šarmirao je Silviju, red klišeja, red smijeha, bla bla, nismo ni sumnjali da će dobiti srce. Pokraj velikog Ljube, odabrati Matiju je uvreda dobrom ukusu.

PROGNOZA: Matija izbjegava fizički rad i polagano pada u Silvijinim očima. U zadnjoj epizodi doživljava pijani ispad tokom kojeg priznaje gay sklonosti. Sutradan sve demantira i u emotivnom razgovoru ponovno osvaja Silviju. Odlaze na romantično putovanje u Grčku tokom koje Silvija Matiju zatječe u zagrljaju s crnokosim Angelosom. Koeficijent za pobjedu: 1,50

Preostalih kandidata se ni ne sjećamo, ali uvjereni smo da će Silviju pokušati impresionirati radom na farmi što je krasna prilika da se odemo popišati i apsolutno ništa zanimljivo ne propustimo.

Razveseli nas klikom:

0 comments