Chavezova smrt pokazala da su, osim nogometa, povijesti i teorija zavjere, Hrvati eksperti i za unutarnju politiku Venezuele

Također, sudeći prema Facebook komentarima, svako treći Hrvat poznaje nekoga tko je živio i radio u ovoj latinoameričkoj zemlji.

Izgleda da je Hugo Chavez morao umrijeti da bi Prosječan Hrvat svijetu otkrio svoju genijalnost, a to je da prosječan hrvatski Internet korisnik savršeno barata svim znanjima o unutrašnjem uređenju i politici Venezuele.

Mnogi Hrvati dobro znaju da je u Hollywoodu napravljena replika cijele Venezuele u kojoj američki glumci glume loš život i tu sliku u svijet šalju kao stanje u pravoj Venezueli.
Mnogi Hrvati dobro znaju da je u Hollywoodu napravljena replika cijele Venezuele u kojoj američki glumci glume loš život i tu sliku u svijet šalju kao stanje u pravoj Venezueli.

„Ovo je novo i neočekivano. Naime, do sada je bilo poznato da se svaki Hrvat rađa kao nogometni sudac i povjesničar, a najdalje do dvadesete godine 90% Hrvata kao od šale svugdje razotkriva teorije zavjere svjetskih moćnika protiv Hrvata. Ipak, do sada nismo zamijetili pojačano znanje Hrvata po pitanju unutrašnje politike Venezuele“ govori Davor Sorkač, profesor sociologije na Hrvatskim studijima.

Naime, nakon što je objavljena smrt Huga Chaveza Internet su preplavili komentari upućenih Hrvata koji žale za, kako oni znaju, jednim od najboljih političara današnjice koji je Venezueli donio mir i blagostanje.

„To Amerikanci rade antipropagandu i plačaju agente da glume emigrante iz Venecuele i da govore da je režim zloćinački“ poentira na jedan Indexov članak Miro iz Koprivnice koji je, kao i većina, rođen sa svim svjetskim znanjima, ali i amputiranom gramatikom.

 „Od mog rođaka prijatelja brat je bija tri dana u Venezueli i kaže da su tamo ljudi non stop nasmiješeni i da su ih svi dočekali ka braću i iznili in jist i pit. Svi rade niko ne kuka a gorivo je jeftinije od vode“ Ivan iz Splita ispričao je priču iz četvrte ruke i skepticima bacio argument kojeg će teško pobiti ijedno (plaćeno) istraživanje.

Većina komentatora tako zna da je Chavez otrovan od strane SAD-a zbog toga što je zasmetao krojačima svjetske politike. Tu se pak dio komentatora razilazi jer jedni smatraju da svijetom vladaju masoni, dok su drugi bliži Ickeovim ljudima- gmazovima. Ipak, danas se pojavila i treća struja koja smatra da je Chavez umro nakon Modrićevog gola užasnut spoznajom što će Tomislav Židak sada napisati. Naime, nedavno je otkriveno da su umjesto tradicionalnih načina ubojstva kao što su otrovi, atentati ili bombardiranje cijele regije, Amerikanci mjesecima Chavezu podvaljivali Židakove kolumne od kojih odumire mozak i novinarstvo.

Razveseli nas klikom:

0 comments