Otkriven čovjek koji zna još nekoga iz HNS-a osim Vesne Pusić i Čačića

HNS krije još jednu misteriju. Znanstvenici još nisu u stanju objasniti kako je moguće da stranka koja ima tri posto podrške u narodu vlada državom.

Ladvenjak, Karlovac– Pitomo karlovačko predgrađe ovih je dana jedno od najpopularnijih mjesta u Hrvatskoj. Stižemo tamo i vidimo da nismo prvi novinari. Susrećemo dvoje kolega iz Jutarnjeg koji nam se žale da su u redakciji na glas rekli da im je dosadio slučaj fatalne ujne Slađe, pa ih je uredništvo poslalo po kazni u Karlovac. Pozdravljamo ih i nastavljamo dalje. U lokalnoj kafani mlada konobarica već je navikla na novinare. Palimo cigaretu za cigaretom i pitamo gdje živi Jurcia Ladić.

I do sada se vjerovalo da HNS ima više od dva člana jer je na stranačkim izborima pobijedila Vesna Pusić, a teško je zamisliti da bi Čačić glasao za ikoga osim za sebe.
I do sada se vjerovalo da HNS ima više od dva člana jer je na stranačkim izborima pobijedila Vesna Pusić, a teško je zamisliti da bi Čačić glasao za ikoga osim za sebe.

“Ah Jurica. Ma idite samo niz ulicu, ne možete faliti” govori nam konobarica Marica za Juricu koji je već pomalo lokalna legenda.

Prilazi nam jedan gost kafića: “Sa Juricom sam išao u razred. Uvijek je bio čudak. Znao je nabrojiti preko sto znamenki broja Pi i dan danas, kad se napije, što je često, hrvatske predsjednike nabraja unatrag!”

Ipak, u povijest će Jurica uči po svom pothvatu od nekidan. Naime, pred preko trideset svjedoka Jurica je nabrojio više od dva člana vladajućeg HNS-a, što je do sada nezabilježen slučaj. Iako devedeset devet posto ljudi kao iz topa ispali dvoje HNS-ovaca treći HNS-ovac kao da ne postoji, što se, reći će zlobnici, potpuno podudara sa podrškom koju HNS ima na terenu.

Kako će Jurica iskoristiti ovaj bogomdani talent, ni sam ne zna. “Nemam pojma. Možda napravim neku turneju po Hrvatskoj na kojoj ću nabrajat HNS-ovce. U svakom slučaju rano je za razmišljati” skroman je Jurica kojega slava nije nimalo promijenila.

Razveseli nas klikom:

0 comments