Kraj dugogodišnje ljubavi stigao baš na Valentinovo

Preko dvadeset godina živjeli su u idiličnoj vezi punoj para, zgrada, palača i međusobnog uvažavanja. Ljubomorni komunisti to nisu mogli gledati…

Vidi ga! Zaručnički! Čisto zlato! Vrijedi više od tvog auta

ZAGREB – Dugogodišnja ljubavna veza između Crkve i HDZ-a, kako doznajemo, završila je naprasnim prekidom. Iako su bili u dugoj, monogamnoj i naizgled idiličnoj vezi, stvar je, čini se, pukla nakon izgubljenih izbora u prosincu. Kao i u svakom tradicionalnom braku, gubitak primanja udario je na ponos hranitelja kuće. Odbijao je HDZ dugo tražiti novac od svoje družice, a kada je to napokon bio prisiljen napraviti Crkva je osjetila da ta veza više nema budućnosti. U naredne 3-4 godine.

Prava je to šteta budući da je romantičnu vezu ovaj je par počeo još početkom devedesetih te su živjeli idiličnim životom prepunim obostranog darivanja i uvažavanja.
“Svih ovih dvadeset godina cvjetale su im ruže. HDZ je svoju ljubavnicu darivao novim sakralnim zdanjima, a ljepotica s Kaptola je, s druge strane, uvijek podržavala svog partnera u svemu, a pogotovo mu je podršku pružila u teška predizborna vremena. Zajedno su se držali gotovo uvijek, a jedino tako su i mogli izdržati beskrupulozne napade ljubomore raznih komunista koji nikad nisu uspjeli prežaliti raskid poligamne veze Hrvatske s još pet balkanskih država.” – kaže za naš portal novinarka Storyja, stručnjakinja za ljubavne odnose.
Što i kako će dalje bivši ljubavnici ostaje upitno, ali u kuloarima se već mjesecima šuška da je Crkva viđena s izvjesnim Vladom. Glasine su se, kako se čini, pokazale istinitima. Posljednjih dana Vlado i Crkva su neraskidivi, a lijep ljubavni čin za Valentinovo učinio je Vlado kada je povećao davanja svojoj novoj partnerici za ovu godinu. I naredne tri. Plus još trideset.
Kako je HDZ pretrpio prekid ove veze, još nije poznato, ali ne brinemo previše dok god ga žele stare kurtizane, HSS, SDSS, Miro Tuđman, a čujemo da je i Vesna Škare-Ožbolt ljepša nego ikad.

Razveseli nas klikom:

0 comments