Posljednji trening huligana otvoren za javnost: Predstavljene psovke kojima će se krenuti na Srbe

Platini se nada da bi od sutrašnjih kazni mogao pokriti UEFA-in proračun za idućih pet godina. I iskorijeniti siromaštvo iz Afrike.

Hrvatske navijačke skupine najavile su primirje do sutra u 20 sati kada će se odigrati zaostala tučnjava između Boysa i Torcide, čime će država ponovo biti podijeljena na Sjever i Jug.
Hrvatske navijačke skupine najavile su primirje do sutra u 20 sati kada će se odigrati zaostala tučnjava između Boysa i Torcide, čime će država ponovo biti podijeljena na Sjever i Jug.

ZAGREB – Selekcija hrvatskih huligana u maksimirskoj šumi obavila je posljednji trening pred sutrašnji okršaj sa Srbijom. Izbornik Brajković najvećih problema imao je upravo s lokalnim dečkima čija je forma zbog bojkota Dinamovih utakmica više puta dovedena u pitanje:

”Iskreno, smatram da ne mlati ime, već palica. Prema tome, nije važno je li netko dobro mlatio u Austriji, Švicarskoj ili Ukrajini. Važna je trenutna forma, a nisam siguran da su sporadični neredi na utakmicama Medveščaka vrijedni nacionalne selekcije. Ima navijača koji čitavu sezonu nisu grijali klupu u policijskoj marici, a na pripreme je došao čak i jedan navijač Lokomotive, ali ga je mama zvala kući jer je pao mrak” izjavio je Torcidaš Miki, centralni napadač letvom.

Iako su prve informacije govorile o taktici 40-40-20 kojom bi se hrvatski huligani usprkos zabrani pokušali probiti do stadiona, izbornik Brajković na javnom treningu iznenadio je postavom 30-50-20:

”Ne želim još sve otkrivati. U početku smo uistinu planirali neselektivni napad iz više smjerova, ali jedan dio reprezentacije poslan je na vukovarski front tako da smo odlučili zbiti redove u sredini te bočnim naletima suzavcima i molotovljevim koktelima pokušati protivniku nanijeti što je veću moguće štetu” izjavio je kapetan Goca, inače jedan od rijetkih ljevaka u ekipi zbog čega ga zovu ”Messi s palicom”.

Počasni gost na današnjem javnog treningu bila je reprezentacija Roma koja je na današnjem treningu glumila Srbe, a osim predmeta prema njima su letjele i mnogobrojne psovke.

„Lijepo je vidjeti da je više od pet Cigana izneseno na nosilima. Nadam se da ću dobru formu iz kluba prenijeti i u nacionalnu vrstu. Osim rada bokserom, pod novim trenerom dosta sam napredovao u gađanju upaljačima. A konačno sam razbio i strah od javnih nastupa što bi se trebalo značajno odraziti na količini i maštovitosti psovki“ govori Denis iz Armade, stup obrane specijaliziran za obranu stupom.

Većina psovki je dio standardnog balkanskog folklora, ali, kako saznajemo, od albanskih i makedonskih huligana otkupljeno je nekoliko desetaka psovki o nepripadnosti Kosova Srbiji, no izbornik ipak nije htio otkrivati sve detalje te ćemo za premijeru novih psovki ipak trebati pričekati utakmicu.

Razveseli nas klikom:

0 comments