Srpski stožer ima opravdanje za poraz: ”Da smo osvojili Slavoniju, Mandžukić i Olić bi igrali za našu vrstu”

”Da smo osvojili Hercegovinu i Švicarsku, i svi ostali igrači igrali bi za nas. Osim Strinića, on je srećom iz Dalmacije” dodali su kasnije. 

Goran Vlaović promaknut je u doživotnog sukomentatora nakon izjave da je prvi gol pao uslijed pritiska Mandžukića na igrača koji izvodi slobodan udarac te mu se po pravilima ne smije ni približiti na 12 metara, a kamoli raditi pritisak.
Goran Vlaović promaknut je u doživotnog sukomentatora nakon izjave da je prvi gol pao uslijed pritiska Mandžukića na igrača koji izvodi slobodan udarac te mu se po pravilima ne smije ni približiti na 12 metara, a kamoli raditi pritisak.

ZAGREB – ”Od silne strke posljednjih potpuno sam zaboravio da Srbi zapravo imaju groznu nogometnu reprezentaciju” ekskluzivno za Sprdex izjavio je jedan od rijetkih nogometaša sposobnih za konstrukciju višestruko složenih rečenica, Splićanin Igor Tudor.

Tudor je još dodao kako su na poluvremenu u svlačionici najviše razgovarali o tome je li se igra tko će bolje ili tko će lošije: ”Tako je. Srna je rekao da mu je nešto čudno, znamo kakve veze Srbi imaju u bijelom svijetu. Ne bi nas čudilo da su bez našeg znanja promijenili pravila igre u tko će lošije. Jedino smo tako mogli objasniti njihovu igru. Mi smo se svojski potrudili da u drugom poluvremenu što više griješimo, ali jednostavno nismo mogli parirati njihovom golmanu koji se ponašao kao da hvata kaktus, a ne loptu” izjavio je Tudor.

Iz srpskog stožera opovrgnuli su navode o tome da su namjerno igrali grozno te priču preusmjerili na ono što je uistinu bitno i što je posljednjih dana zauzimalo najviše prostora u medijima – 91. godinu.

”Eh, da smo osvojili Slavoniju ovaj Olić i Mandžukić igrali bi za našu selekciju. Em velika Srbija, em bi sad mi slavili 2:0. Baksuzi smo, veliki smo baksuzi” kroz zube je prozborio izbornik Mihajlović.

Ostali članovi Mihajlovićeva stožera nisu bili raspoloženi za izjave, no srećom u našoj blizini našao se Drago Ćosić kojeg smo zamolili za kratak komentar utakmice.

”Veličanstveno, uistinu veličanstveno. Moram priznati da sam zadovoljan i osobnim učinkom. Naravno, uvijek je moguće biti još malo subjektivniji, ali čini mi se da je ovo maksimum subjektivnosti koji može iskazati osoba koja nije otac ili majka nekog iz reprezentacije” izjavio je Drago koji smatra kako je profesionalni vrhunac doživio u vrijeme kad se zgražao nad divljakom koji je zapalio baklju, dok je pet minuta ranije, kad je 30 tisuća navijača vikalo ”ubij Srbina”, pričao o Domaćici.

U trenucima dok dovršavamo ovaj tekst reakcije na utakmicu pristižu s raznih strana. Igor Štimac na press konferenciju kao i obično stigao je ogrnut jeftinim populizmom te je izjavio da je zadovoljan pobjedom, ali da još uvijek ne zna hoće li nastaviti s izborničkim pozivom ili će se zarediti. Kratak osvrt punudili su i sami reprezentativci, svi osim Nike Kranjčara koji još uvijek dovršava dribling započet u 12. minuti utakmice.

Razveseli nas klikom:

0 comments