ŠOKANTNO: Urednik internet portala priznao da su ga prestale šokirati gole grudi Nives Celzijus

Prije par godina isto je priznalo i 96% igrača u prvoj momačadi Dinama.

''Gole grudi Jelene Rozge, e to bi bio šok. Najviše jer bi značilo da ih stvarno ima'' navodno je rekao neimenovani urednik
”Gole grudi Jelene Rozge, e to bi bio šok. Najviše jer bi značilo da ih stvarno ima” navodno je rekao neimenovani urednik

ŠOKIRANA HRVATSKA – Urednik još uvijek neznanog hrvatskog portala, kako doznajemo iz naših izvora, nedavno je pred cijelom redakcijom izjavio da ga više uopće ne šokiraju grudi Nives Celzijus te kako takve stvari nema namjeru objavljivati. “Da nam pošalje sliku kako gleda Dnevnik ili čita, e to bi me šokiralo” poentirao je ovaj kvaziurednik šokiravši cijelu svoju redakciju.

Iako se priča brzo proširila raznim uredništvima, ona je zataškana zbog činjenice što grudi Nives Celzijus uglavnom svi portali smatraju nečim nevjerojatnim te ih imaju potrebu objavljivati na tjednoj bazi.

“Iako smo čekali grešku konkurencije, ovo je ipak preveliko da bismo objavili. Pa ne postoji svetija stvar od grudi Nives Celzijus. Što je vama, čak su ih i Nijemci objavljivali u svojim tabloidima, a Nijemci znaju kaj valja! Naši urednici nipošto nisu željeli dopustiti da ovo dođe u javnost jer bi to možda i kod nekih čitatelja pobudilo sumnju u kvalitetu i šokantnost sisa koje svaki tjedan gledaju” govori nam novinar jednog portala koji je i danas objavio grudi Nives Celzijus s maštovitim naslovom ”Pogodite tko ima problema sa zakopčavanjem grudnjaka”.

O kojem je uredniku riječ nismo uspjeli doznati. U kuloarima se šuška da je riječ možda o novinama 21. stoljeće, koje je nedavno propalo. “Upravo radi toga” govori nam jedan naš izvor. U svakom slučaju, nadamo se da ovakvih dramatičnih izjava više neće biti te da ćemo i u budućnosti svaki put iznova gledati par sisa koji gutamo svaki tjedan zadnjih desetak godina. “Mnogi i uživo” dodat će zlobnici.

IZVOR: Davor Bobanac

Razveseli nas klikom:

0 comments