Bandić podrignuo u mikrofon, analitičari složni: ”To je najbolje što smo od njega čuli u posljednjih 15 godina”

”Nauči li podrigivati govore, ne vidim kako može izgubiti izbore” kaže sociolog Dražen Lalić.

Bandić je problema s lažnim optužbama imao i prije nekoliko godina kada je u medijima javno razapet zbog kopanja nosa, iako je zapravo namještao tampon kojim je pokušavao zaustaviti tko zna koje po redu krvarenje za Hrvatsku
Bandić je problema s lažnim optužbama imao i prije nekoliko godina kada je u medijima javno razapet zbog kopanja nosa, iako je zapravo namještao tampon kojim je pokušavao zaustaviti tko zna koje po redu krvarenje za Hrvatsku

ZAGREB – ”Ne zaboravite, ovdje imamo posla s čovjekom koji je dodijelio priznanje Judith Reisman i optuživao Rome da plastiku s tramvaja prodaju u staro željezo. Svaki put kad on progovori jedan sveučilišni profesor umre. Da samo podriguje, a ne priča možda bih i sam glasao za njega” Bandićevo podrigivanje za Sprdex je komentirao poznati politički analitičar Davor Gjenero.

S njim se slažu i preostale dvije osobe koje komentiraju stvari za koje se zapravo ne zna tko ih je nadležan komentirati, Žarko Puhovski i Dražen Lalić.

”Moram se složiti s kolegom Gjenerom. Bandić je podrignuo čime se jednako osramotio kao i bilo kojom drugom izjavom unatrag 15 godina. No, u toj kratkoj sekundi podrigivanja nije rekao ništa glupo, bahato ili uvredljivo. Ne sjećam se nijedne njegove izjave koja ispunjava ove uvjete” kaže Puhovski.

Dežurni sociolog Dražen Lalić bio je nešto blaži pri ocjeni Bandićevih javnih nastupa, no i on se slaže kako je govor na tribini u Sesvetama bez presedana u njegovoj političkoj karijeri: ”Moram biti iskren i reći da sam jednom osobno svjedočio petominutnom razgovoru Bandića i psa. Micek mali, bućibući bububu, otprilike tako je to izgledalo i, sve do danas, to je bilo nešto najsuvislije što smo od Bandića imali prilike čuti. Ja sam iskreno oduševljen, na britanskom showu ”Supertalent” natjecao se čovjek koji svira i komunicira isključivo prdcima. Ako Milan ovlada i ovom tehnikom ne vidim kako može izgubiti izbore” kaže Lalić.

Nažalost, sam Bandić svoje već opjevano podrigivanje upropastio je današnjim govorom na otvaranju područnog objekta dječjeg vrtića ”Šumska jagoda” na Črnomercu gdje je zaprijetio da će tužiti sve medije koji prenesu informaciju da je podrignuo tokom govora. On, naime, tvrdi da je štucnuo.

Za sada nije poznato kojeg će od poznatih svjetskih stručnjaka Bandić angažirati da sudu objasni razliku između podrigivanja i štucanja.

Razveseli nas klikom:

0 comments