Priprosta djevojka postala dama nakon što je vodu iz slavine zamijenila flaširanom vodom

Dvadesetdvogodišnjakinja iz Karlovca, Lucija Režić, još u petak je bila obična priprosta djevojka iz susjedstva koja je pisala „sumljam“, brkala „jel“ i „jer“ i slušala cajke.

„Što da vam kažem, znam je godinama, uvijek je bila cura iz susjedstva. Međutim, preko vikenda se odjednom promijenila. Prije je uvijek izlazila na mjesta gdje je votka-red bull ispod 30 kuna, a sada kaže da ide samo na ona mjesta gdje je iznad 70 kuna“, nevjerojatnu promjenu na Luciji komentira prijateljica Marina zgrožena kao narod Joksimovićevim opaskama maloljetnicima o debljini.

„Zovem je u subotu hoćemo li u Bankrota na cajke, a ona meni da ne sluša to, da je to za seljake, da će ona negdje gdje će puštati Rozgu. A do sada je na cajkama bila češće nego Cetinski u Storyu“, nesretna je prijateljica.

Iako nitko nije znao točno, po gradu se vrlo brzo proširilo nekoliko teorija zašto je normalna i jednostavna djevojka iz susjedstva odjednom preko noći postala dama. Mnogi smatraju da je slučajno ostavila upaljen video Borne Rajić dok je spavala, ali sama djevojka, do koje smo naposljetku uspjeli doći, tvrdi da je u petak, sasvim slučajno, probala flaširanu vodu što ju je preko noći promijenilo.

„Ne da sam osjetila kako sam šik i moderna za razliku od svih onih koji piju vodu iz slavine, nego je na boci bila i poruka pa se osjećam i mudrije”, zaključuje djevojka dok traži citat Meše Selimovića koji odlično pristaje na sliku u kojoj dominira njen duboki dekolte.

Razveseli nas klikom:

0 comments