Šok za hrvatsku reprezentaciju: na Svjetsko prvenstvo bez Modrića – Luka mora odnijeti neki prsten u Mordor

Drugi je to veliki izostanak za izbornika Kovača nakon što je prošlog tjedna Adidas odlučio da više neće proizvoditi dvije lijeve kopačke za Dejana Lovrena.

Ako prsten ne uspije uništiti, Modrić bi ga navodno mogao skriti na jedino mjesto u koje ljudska ruka zaviri jednom u deset godina - novčanik Davora Šukera
Ako prsten ne uspije uništiti, Modrić bi ga navodno mogao skriti na jedino mjesto na svijetu u koje ljudska ruka zaviri jednom u deset godina – novčanik Davora Šukera

HRVATSKA – Dok mediji bruje o pozivanju ili ne pozivanju nekih igrača, hrvatski nogomet zadesila je jedna neočekivana tragedija. Ne, nije otkriven brat Ivana Strinića koji također igra nogomet već se, prema informacijama kojima trenutno raspolažemo, Luka Modrić mora privremeno oprostiti s reprezentacijom zbog jednog izuzetno važnog zadatka.

Iako je čitava priča obavijena velom tajne, naši vrijedni novinari saznaju kako je Luki povjeren zadatak da u daleki Mordor odnese nekakav prsten.

”Ne mogu otkrivati baš previše detalja, ali mogu potvrditi da je Luka izgubljen za Brazil. Što je dvostruka šteta jer ćemo sad jednu dječju kartu morati zamijeniti običnom. Možda eventualno Šimunića proguramo pod dijete tako da ga natjeramo da počne pričati o povijesti sa stjuardesom. Tko bi povjerovao da odrastao čovjek tako razmišlja” izjavio je naš izvor iz HNS-a.

Kako doznajemo od našeg izvora, u samom početku je planirano da Luka prsten odnese samo do polovice puta, sela Rivendella, ali je na nekakvom vijećanju tamo odlučeno da se Luki pridruži i Leo Messi te da ovaj dvojac prsten odnese sve do Mordora. Kako neslužbeno doznajemo,  Luku se u posljednje vrijeme često viđalo s nepoznatim čovjekom kojeg su očevici opisali kao „sijedu i malo čišću verziju Miljenka Jergovića“.

U ovom trenutku još uvijek je nepoznato što je toliko hitno u Međuzemlju da su im Luka i Leo toliko potrebni. U kuloarima se šuška da je njihova zadaća uništiti prsten u vulkanu koji je, navodno, najvrelija točka na zemlji. Pošto ne žele ostati bez najboljeg igrača, iz HNS-a su sugerirali da se prsten uništi bacanjem na drugu najužareniju stvar u poznatom svemiru – klupu koju u Evertonu grije Nikica Jelavić.

OVAJ TEKST OMOGUĆIO VAM JE: Mirzet K.

Razveseli nas klikom:

0 comments