Proradili hrvatski geni: Utaja poreza konačan dokaz da je Messi Hrvat?

Iako su dokazi i više nego očiti, ipak još uvijek treba pričekati stručno mišljenje HDZ-ovog Visokog vijeća za brojanje krvnih zrnaca.

Ono što godinama nije uspjelo hrvatskim novinarima zaduženim da svakom iti malo poznatom Južnoamerikancu nađu hrvatske korijene, uspjelo je, čini se, španjolskim poreznim inspektorima

Ne sumnjamo da će na sljedećem susretu Argentinaca s hrvatskim podrijetlom dva najpoznatija argentinska Hrvata zapjevati "Dalmatinac sam"
Ne sumnjamo da će na sljedećem susretu Argentinaca s hrvatskim podrijetlom dva najpoznatija argentinska Hrvata zapjevati “Dalmatinac sam”

„Ajde, kad već Papa nije dijelom Hrvat, neka je to barem Messi“ bila je prva reakcija jednog od urednika Glorije koji je već poslao sedam stotina novinara po svim dalmatinskim otocima koji imaju zadatak naći otok s kojeg je Messijev šukun čukun djed trbuhom za kruhom krenuo prema, valjda, jedinoj siromašnijoj zemlji od Hrvatske- Argentini.

„Ne mogu vam ništa komentirati jer se bojim da vam otkrijem previše. Samo ću reći da sam otkrio Messijevog rođaka u sedamdesetom koljenu i jedva čekam da popričam s njime o Messijevoj obitelji. Rođak je pa ne može biti neupućen. Kako bi rekla jedna naša emisija, krv nije voda, tako vam je i ovaj Messijev rođak utajio poreza“ govori nam jedan kolega trasholog s RTL-a koji nam je spoznajom da je Messijev rođak netko tko je utajio porez izbor suzio na samo 4 milijuna i dvjesto tisuća Hrvata.

 „Odnosno, sve Hrvate osim svećenstva koji ionako ne plaćaju porez kako god okreneš“ smije nam se kolega novinar ponosan jer nam nije otkrio o kome se radi.

Osim gena za neplaćanje poreza, Leo Messi je od balkanskih je predaka pokupio gen za izrazitu glupost.

„Zapadnim analitičarima, poreznicima i ekonomistima jednostavno ne možemo objasniti odakle nekome tko zarađuje 16 milijuna eura godišnje uopće padne napamet da u četiri godine utaji tričava četiri milijuna“ pita se Robert Genkis, 32-godišnji Englez koji je do sada mislio da je utaja poreza znanstvena fantastika ravna filmovima o Jamesu Bondu.

Hoće li Leo Messi posjetiti domovinu svojih djedova, Hrvatsku, ostaje još za vidjeti. Tomislav Karamarko nije želio špekulirati glasine da je već tiskana članska iskaznica HDZ sa Messijevim imenom, ali iz jednog visokog izvora iz ove stranke saznali smo da su u HDZ-u oduševljeni.

„Ovakvog poreznog virtuoza, genijalca i svestranog talenta svijet porezne utaje nije vidio još od Ive Sanadera“ zaključuje naš izvor.

Razveseli nas klikom:

0 comments