Ostavila dečka nakon što ga je uhvatila da u usta stavlja čitave napolitanke umjesto da zubima otkida komad po komad vafla

”Pa kako da živim s čovjekom koji nikad nije iskusio uzbuđenje kad se, dok ustima odlamaš prvi komad vafla, pitaš je li pun čokolade ili prazan kao moje srce u ovom trenutku” kaže neutješna djevojka.

''Kreten se kasnije pravdao da su napolitanke bile čokoladne i da nije znao da za njih vrijedi zlatno pravilo. No, ovako providnu laž ne želim ni komentirati. Tko još ima para za čokoladne napolitanke'' kaže Antea
”Kreten se kasnije pravdao da su napolitanke bile čokoladne i da nije znao da za njih vrijedi zlatno pravilo. No, ovako providnu laž ne želim ni komentirati. Tko još ima para za čokoladne napolitanke” kaže Antea

SPLIT – ”Kad samo pomislim da sam mu mogla djecu rađati” bila je jedna od prvih rečenica koju nam je uputila vidno šokirana Antea Bilić, 27-godišnja osobna bankarica iz Splita koja je nepunih osam sati prije našeg dolaska u njen dom okončala petogodišnju vezu s 29-godišnjim Markom Bečićem.

I to na kakav način! Antea, za razliku od 99% Splićanki mlađih od 30 godina, subotu nije provela šetajući gore-dolje po rivi, već na radnom mjestu. No, srećom za nju, nakon što je iz grada odselio izvjesni Ivan Kovačić, u Splitu više nije preostala niti jedna kreditno sposobna osoba te je Antea zbog manjka posla uspjela kući otići nešto ranije.

”Bila sam oduševljena i odlučila sam iznenaditi Marka. Zbog posla smo se uistinu rijetko viđali u posljednje vrijeme i htjela sam provesti ugodno popodne s njim. Ušuljala sam se u kuću kroz stražnji ulaz i imala sam što i vidjeti. Ležao je kao svinja na kauču i u usta trpao čitave napolitanke!” započinje svoju šokantnu ispovijest Antea.

”Još me pogleda mrtav-hladan i kaže: ”Pa ima i za tebe”. Kao da je u tome problem! Ne mogu vjerovati da sam bila ovako slijepa sve ove godine” govori ova odnedavno slobodna Splićanka.

Na naše pitanje je li po ičemu mogla naslutiti ovako groznu karakternu manu, Antea se na trenutak zamislila:

”Hmmm, ne znam baš. Doduše, kad smo se tek upoznali govorio je ”mladež” umjesto ”madež”, a i kad bi ušla u more prije njega pitao bi ”kakva je voda?” Pretpostavljam da je bilo znakova da je degenerik, ali valjda sam bila zaljubljena. Ne znam, ne znam…” potišteno će Antea koja je ipak sretna što je na vrijeme uočila ovu fatalnu manu. Naime, ona i Marko uskoro su planirali poraditi na djetetu kojeg bi, zamislite tragedije, morala voljeti čak i da je naviku konzumiranja napolitanki naslijedio od oca.

Razveseli nas klikom:

0 comments