Prostitutke diljem svijeta proglasile jednosatni štrajk u znak protesta zbog osude Silvia Berlusconija

Hrvatske starlete su zbunjene jer ne znaju odnosi li se štrajk i na njih.

SVIJET – „Što kako će nam to utjecati na posao? Zamislite da se sutra zabrani vožnja automobila, a  vi vlasnika naftne kompanije pitate kako će mu to utjecati na posao“ slikovita je osamnaestogodišnja, barem tako sama tvrdi, Daria, prostitutka iz Verone. Ona je samo jedna od nekoliko tisuća europskih prostitutki koje su bijesne zbog odluke talijanskog suda kojim je Silvio Berlusconi optužen za pet godina zatvora radi plaćanja prostitutke. Maloljetne naravno.

Za razliku od Berlusconnija, Sanader je umjesto skupih prostitutki godinama je*ao vlastiti narod

Iako nitko to točno ne zna, stručnjaci pretpostavljaju da je Silvio Berlusconi osobno činio oko 50 posto europskog tržišta prostitucije, a njegove zabave postale su svojevrsna zlatna karta elitne prostitucije.

„To vam je kao olimpijsko zlato. Slika sa njegove zabave otvarala vam je svaka vrata. Ja sam jednom bila tako obučena u Obamu. Poslije toga ponude su same od sebe dolazile. Naravno, to mi je drago jer mi je više dosadilo rimskim biskupima prijetiti da ću njihove slike sa mnom pokazati Papi“ govori Lady Pi, 23-godišnja kurtizana kojoj je žao što nije iskoristila priliku da postane barem ministrica u Berlusconijevoj vladi. „Jednom sam tako dobro radila da mi je ponudio Ministarstvo rada“ žali propuštenu prilikum Lady Pi.

Slično razmišljaju i ostale talijanske prostitutke. „Makli su Berlusconija. Neka ukinu celibat svećenicima i moremo pičku objesiti o klin“ nogometnim rječnikom govori Amidala, madame jednog rimskog bordela i predsjednica Sindikata vaginalnih radnica. „U to ime odlučile smo da će naše kolegice diljem svijeta, u znak protesta proglasiti jednosatni celibat. I to u subotu popodne, između pet i šest sati. Onda kada većina žena misli da su im muževi na nogometu. Pa eto, pozivamo naše klijente da jednom zaista i odu na nogomet“ nastavlja Amidala koja je jednom primila i samog Berlusconija. Ali odzada.

Pozivu na jednosatni celibat, kako saznajemo, odazvali su se mnogi zapadnoeuropski bordeli. Sindikat ruskih prostitutki nakon Putinovog razvoda je u stanju pripravnosti, ali odlučili su da će i oni pristupiti tihom štrajku „ali tako da ćemo na sat vremena zatvoriti samo stražnji ulaz“ javlja nam Moskovka Aleksandra.

Razveseli nas klikom:

0 comments