Milanoviću laknulo nakon prvog političkog seks skandala:”Ne moramo se više sramotiti u Bruxellesu staromodnim skandalima oko financijskih pronevjera. Ovo je europska Hrvatska!”

Nakon brojnih skandala sa mitom, korupcijom, financijskim malverzacijama i nepotizmom, seks skandal je pravo osvježenje na hrvatskoj političkoj sceni.

Niti desetak dana nakon ulaska u europsku zajednicu obitelji, Hrvatska je dobila prvi pravi moderni proeuropski seks skandal. Šaka je to u zube zlim jezicima koji su smatrali kako Hrvatska teško može pratiti europski standard u bilo čemu. Laknulo je i premijeru Milanoviću kojemu je ovaj skandal dokaz da je Hrvatska prava europska zemlja.

Naravno, odmah su se našli dežurni šaljivci koji su komentirali kako seks skandal traje već desetljećima jer političari konstantno je*u narod.
Naravno, odmah su se našli dežurni šaljivci koji su komentirali kako seks skandal traje već desetljećima jer političari konstantno je*u narod.

„Iako su nas mnogi smještali na Balkan, ovo je dokaz europske Hrvatske. Napokon možemo doći u Bruxelles uzdignute glave, sa pravim pravcatim seks skandalom, a ne kao do sada da nas svi prokazuju kao zemlju punu staromodnih skandala oko financijskih pronevjera“ između nekoliko desetaka standardnih latinskih uzrečica izjavio je premijer Milanović.

U skandal je upleten visokopozicionirani član vladajuće stranke, te, naravno, majka svih skandala, skandalozni HRT, odnosno nepoznata urednica i njen ljubomorni suprug koji je prijetio objavom slika. „Ovaj skandal, naravno, nije niti deset posto prosječnog seks skandala u, primjerice, jednoj Italiji, ali je svakako pozitivan pomak prema naprijed u kvaliteti skandala u samoj Hrvatskoj“ govori nam politički analitičar Gjuro Njavro koji upozorava da će broj ovakvih skandala biti sve veći, ali da ćemo za pravi pravcati prvorazredni gay politički skandal ipak vjerojatno još pričekati.

Iako Hrvatskoj ne nedostaje skandala do sada su oni bili uglavnom financijsko nepotističke prirode, što je zastarjela vrsta afera tipična za zemlje u razvoju. „Nije da takvih skandala nema na Zapadu, ali oni su tamo ispali iz mode sedamdesetih godina 20. stoljeća kada su ih zamijenili prvo skandali sa ljubavnicama, zatim seks skandali da bi u zadnje vrijeme najpopularniji postali gay seks skandali“ objašnjava Njavro evoluciju skandala na Zapadu koja je, sada je očito, počela i u Hrvatskoj.

“Kako će ovo odjeknuti u regiji, ostaje za vidjeti. Za nas je važno da se klima lagano mijenja te bi u budućnosti sve više političara moglo upadati u seks skandale koji su do sada bili rezervirani isključivo za svećenike” zaključuje naš sugovornik.

Razveseli nas klikom:

0 comments