Indijcu koji nije dolazio na posao 24 godine ponuđeno mjesto hrvatskog predsjednika

Ak Verma, Indijac koji je nova zvijezda vodilja na hrvatskom javnosektorskom nebu, neslužbeno doznajemo, mogao bi postati novi hrvatski predsjednik. On je, naime, ovih dana dobio otkaz nakon što se na poslu nije pojavio 24 godine!

„To je fascinantno. Do sada se vjerovalo da je to moguće, nekoliko desetaka sindikalista to je pokušalo dokazati u teoriji, ali uvijek bi se zapelo u praksi“, govori nam Marko Čažinj iz Sindikata djelatnika u javnom sektoru.

„Najdalje je došao stanoviti Mirko Pilić, radnik jednog vladinog ureda koji je pametnim spajanjem blagdana, korištenjem slobodnih dana, godišnjih odmora, štrajkova, te pravih i lažnih bolovanja sa posla u neprekinutom nizu izostao tri godine i trinaest dana. Ipak, to je puno manje od fascinantnih 24 godine“, oduševljen je naš izvor koji je već Državnom izbornom povjerenstvu uputio zahtjev da se fascinantnog Indijca zaposli na neradnom mjestu hrvatskog predsjednika.

„Činit će isto što i aktualni predsjednik – apsolutno ništa. Ali ga bar nećemo morati gledati jer čovjek zna kako nestati“, uvjerava nas Čažinj dok potpisuje lažno bolovanje rođakinji koju je zaposlio kao tajnicu tajnice.

„Time bi bili spašeni i od eventualnog izbora Kolinde Grabar Kitarović, a predsjednička funkcija napokon bi postala ono što i je – apsolutna ništica“, završava naš izvor.

Indijac je za sada suzdržan po ovom pitanju, te tvrdi da ga slava nije promijenila, ali mu je ipak drago što je preko noći postao zvijezda među neradnicima u hrvatskom javnom sektoru.

„Zaslužio sam. Nije bilo lako. Ne raditi ništa 24 godine, još uvijek ne mogu vjerovati da je ovo baš meni uspilo“, ponosan je Verma koji je rekao da će se nakon ovog rekorda najprije dobro odmoriti i onda vidjeti gdje i kako nastaviti parazitirati.

Razveseli nas klikom:

0 comments