Nasmrt se smrzla dok je u trgovini tražila bocu Coca Cole sa svojim imenom

Istinu za volju, tek naknadna obdukcija pokazat će je li nesretna djevojka uistinu preminula od ozeblina po rukama ili pak kliničke depresije jer jedina u selu neće imati profilnu sliku s bocom Coca Cole.

Hipsterica Jana Šegedin pozirala je s bocom sa svojim imenom prije nego što je to bilo kul
Hipsterica Jana Šegedin pozirala je s bocom sa svojim imenom prije nego što je to bilo kul

ČAPLJINA – Nesretna Zorka Ževrnja od bake je naslijedila dvije stvari – proširene vene na nogama i ime. Dobar dio svog mladog života ona je provela pitajući se koja je od ove dvije stvari ružnija, a odgovor dobila tamo gdje mu se najmanje nadala – u lokalnom supermarketu.

Ružno ime ju je, naime, osim neprestanog izrugivanja u osnovnoj školi, naposljetku koštalo i života. Zorka je tako postala jubilarna milijunta osoba koja je umrla ranije nego što je trebala jer je pila Coca Colu, ali, slaba je to utjeha, i prva koja je umrla s normalnom razinom šećera u krvi.

”Mi smo oduvijek govorili – nikada ne treba podcijeniti količinu gluposti koju mogu iskazati široke mase. Kad smo dodali osobna imena na etiketu našeg proizvoda prodaja nam je, iako je proizvod ostao potpuno isti, skočila za 800%. Za sljedeću akciju na Balkanu planiramo nešto još gluplje. Možda dodamo imena nogometnih klubova ili, recimo, napišemo ”komunjara”, ”ustaša”, ”četnik” itd. Za kraj bi mogli na etiketi objavljivati i čitave članke iz Jutarnjeg lista iako neki iz tvrtke smatraju da do te razine gluposti ipak nije zdravo ići. Bilo kako bilo, duboko suosjećamo s obitelji, ali ne držimo se odgovornima za ovu tragediju” u neslužbenom razgovoru rekao nam je jedan od čelnih ljudi Coca Cole u Hrvatskoj.

A upravo je tragedija riječ koja najbolje opisuje ono što se dogodilo nesretnoj Zorki. Ona se, prema izjavama svjedoka,  nasmrt smrzla dok je po hladnjaku prebirala na stotine boca Coca Cole tražeći onu sa svojim imenom.

”To je trajalo već nekoliko dana. Prošlog petka otišla je po kruh i mlijeko, a vratila se s teškim ozeblinama. Ja shvaćam koliko je željela tu Coca Colu da može konačno i ona promijeniti profilnu sliku, ali mogla je kupiti Zoranu ili Zoricu pa bi sredili nešto u Photoshopu… Mogla je, kao i svi drugi, kupiti onu na kojoj piše ”Kraljica” i objaviti je uz kakav šaljivi komentar. Eh da, mogla je, ali kasno je sada za analize” kaže nam Zorkin razredni kolega Marko Car koji se u ovom trenutku smatra najsretnijim živućim Hrvatom jer je bocama Coca Cole mogao ispisati i ime i prezime.

Razveseli nas klikom:

0 comments