Nevrijeme se sažalilo nad Zagrepčanima kad je vidjelo Bandića

”Jedna elementarna nepogoda vam je sasvim dovoljna” kratko je objasnilo Olujno Nevrijeme koje je nastavilo svoj put prema Srbiji i Albaniji ”gdje koliko god da udari ionako nema što uništiti”

ZAGREB – Kao i svaki put kad se se mediji raspišu o nekom apokaliptičkom događaju, smaku svijeta, Isusovom povratku, novom albumu ”Karme” i slično, od velikih očekivanja dobili smo jedno veliko ništa. Za razliku od Oluje čiju smo obljetnicu slavili prije nekoliko dana, ove se nisu pribojavali samo Srbi, ali, ispostavit će se, strahovi svih građana bili su sasvim neutemeljeni:

„Moram priznati da sam počašćen pažnjom u medijima. Što, ali na Zrću nijedna hrvatska pjevačica propalu karijeru ne pokušava oživjeti kupanjem u gaćicama koje službeno nisu tange, ali izgledaju tako?“ komentira napise u medijima Olujno Nevrijeme kojemu je čak malo i neugodno što je, nakon onakve medijske pompe, zaobišlo Hrvatsku

"Pa kaj je vama? Još bolje da bude oluja pa da se i sruši koja zgrada. Evo baš me zove danas rođak što ima građevinsku firmu da mu već dva meseca nisam sredio nikakav posal" komentirao je gradonačelnik najavu oluje
“Pa kaj je vama? Još bolje da bude oluja pa da se i sruši koja zgrada. Evo baš me zove danas rođak kaj ima građevinsku firmu da mu već dva meseca nisam sredil nikakav posal” komentirao je gradonačelnik najavu oluje

Iako su oni šaljivi odmah komentirali kako u Hrvatskoj ni oluja ne može uspjeti, saznajemo da je Olujno Nevrijeme imalo najbolju namjeru napraviti par milijuna kuna štete na zagrebačkim ulicama. Ali onda je saznalo za Milana Bandića. „Pa što bih ja točno mogao upropastiti što taj čovjek već nije upropastio?“ pita se Olujno Nevrijeme koje je o Milanu Bandiću pričao čak i uraganu Katrina. „Katrina je ostala šokirana da postoji čovjek koji je toliko zadužio grad, a onda više puta dobio na izborima. Ne može vjerovati da nakon što je napravila otprilike istu količinu štete nju ljudi iz News Orleansa mrze“ prepričava nam Olujno Nevrijeme.

Najtužniji u cijeloj ovoj priči svakako je Pavle Kalinić, pročelnik ureda za upravljanje u kriznim situacijama, čovjek koji godinama upozorava na potrese, poplave, udare meteora  i sve ostale vrste kataklizmičkih događaja koji nikako da se dogode.

„A kako neću biti razočaran. Tenk sigurno nisam kupio da kćerku vodim u školu za što mi služi danas“ razočaran je Kalinić koji ne gubi nadu u neku skoru kataklizmu, a mi mu želimo svu sreću uvjereni da će nesretni Pavle, ako dovoljno dugo poživi, dočekati trenutak kada će reći „A lijepo sam vam govorio“.

Razveseli nas klikom:

0 comments