Štimac hrabrim istupom razotkrio zavjeru: Mariji (28) zagorjela večera, Josip (6) dobio karijes iako je prao zube. Za sve krivi protuhrvatski nastrojeni mediji?

Nakon što je Štimac odlučio javno progovoriti o udruženom zločinačkom poduhvatu protuhrvatskih medija, u zemlji je krenula lavina priznanja. Na naš mail neprestano pristižu nova potresna priznanja, neka od njih toliko su nevjerojatna da su i u ”24 sata” posumnjali kako nisu vjerodostojna.

HRVATSKA – Dileme više nema. Mrzitelji Hrvatske i svega što je hrvatsko brojniji su nego ikad. Čučali su u svojim udbaškim stanovima, naricali nad bivšom državom, no onda su, za razliku od ostalih Hrvata, shvatili da od kuknjave nema ništa.

Antihrvatstvo nisu krili niti belgijski navijači koji su otvoreno navijali protiv Hrvatske. Antihrvatska je bila i kiša. Ljudima koji inače pjevaju "svi će sokolovi za te život dati" kiša je ipak bila malo previše pa su masovno napuštali sveti Maksimir.
Antihrvatstvo nisu krili niti belgijski navijači koji su otvoreno navijali protiv Hrvatske. Antihrvatska je bila i kiša nakon koje su navijači napustili tribine. Pjesma ipak ide ”svi će sokolovi za te život dati”’, ako ne bude kiše.

”Vreme je za delovanje. Ovi se očito ne misle raspasti. Sanader, Kosor pa Milanović! To ni žohari ne bi preživeli! Pa bar da su bunu digli! A vidi ih kad stavimo dve ploče na ćirilici? Nema onda ”ma nešto me getriba na autu zeza” k’o kad žena pita ”kad ćemo na izlet?”. Iz Dubrovnika se poteže, bre!” urlao je jedan protuhrvat, nazovimo ga Jugoslav Petokrakoljub na nedavnom okupljanju svih hrvatskih medija tokom kojeg je odlučeno da postajemo protuhrvatski mediji.

U pomno izrežiranoj hajci na sve što je Hrvatima sveto, protuhrvatski mediji udarili su na ono najsvetije – nogometnu reprezentaciju. Iako su taktičke zamisli izbornika odlične, one nikako ne uspijevaju na terenu zbog toga što ih kritiziraju protuhrvatski mediji. „Mislio sam iz slobodnjaka dati gol, al’ onda sam se sjetio kritičkog članka na Indexu pa sam dodao Lovrenu“ iskren je Rakitić koji je prvi priznao da je loše odigrao, ne zbog činjenice što nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji, nego zbog napisa u hrvatskim medijima. Ohrabreni Štimčevim istupom i drugi nogometaši počeli su izlaziti iz ormara: Perišić je priznao da je protivničkim igračima dodavao zbog članaka na Sprdexu, a Vrsaljko da je centaršutevima zapravo htio usmrtiti kolumniste tportala, a ne ciljati glave suigrača.

Nakon istupa reprezentativaca, kroz popodne počela su pljuštati priznanja sa svih strana:

„Plao cam zube cvaki dan al ipak cam dobio karijes. To je zato sto tata kupuje Novi List“ priznaje Josip iz Ludbrega, šestogodišnji Hrvat kojem su zlobni protuhrvatski mediji uskratili uživanje u čokoladi.

Marija, domaćica iz Osijeka, čitala je zlobne komentare plaćenika po forumima kada joj je izgorila večera. „Sebe da krivim? Ma što vam je, to je sve maslo protuhrvatskih medija“ priznaje Marija.

Ivan iz Zaboka mislio je da mu djevojka ne odgovara na poruku jer je sinoć bio pijan, smrdljiv i dosadan, nesvjestan da iza svega stoje protuhrvatski nastrojeni mediji. Toni iz Čakovca već mjesecima sebe krivi zbog izvanbračne afere, Antoniji (23) nikako ne rastu nokti, Ante (35) je oćelavio, Matea (14) još nije dobila menstruaciju… Potresna priznanja pristižu svakog trenutka, osnovane su i prve FB grupe (I za to su krivi protuhrvatski nastrojeni mediji). Priključite se i vi, olakšajte dušu i recite kako su vam napakostili.

Razveseli nas klikom:

0 comments