Ante Gotovina napravio aplikaciju Fotovina: “Svakodnevno slikanje s političarima oduzima mi previše vremena”

U zadnjih par godina fotografiranje s Generalom Antom Gotovinom postalo je oblik inicijacije za svakog tko je u politici nešto, i popriličan broj onih koji su ništa. Kako je gospodin Gotovina poduzetnik s vrlo malo slobodnog vremena odlučio je sebi i drugima olakšati posao te napraviti smartphone aplikaciju “Fotovina”.

Iako će aplikacija biti besplatna, postojat će i Fotovina Premium koji će se plaćati, a na kojemu ćete moći napraviti svoju sliku s Gotovinom na ratištu
Iako će aplikacija biti besplatna, postojat će i Fotovina Premium koji će se plaćati, a na kojemu ćete moći napraviti svoju sliku s Gotovinom na ratištu

“Po mnogim parametrima Ante Gotovina je jedna od najfotografiranijih osoba u Hrvatskoj” objasnio nam je njegov agent Željko Dilber. “Zadnjih par godina je doslovno letio s gaže na gažu. Ako se slika s Milanovićem onda mora s Karamarkom, ako s Matićem mora s Medvedom, ako s Tepešem onda mora donijeti stolac. Na kraju mu je posao s tunjem počeo patiti.”

Osim fotografija nova aplikacija sadržava i niz filtera, uključujući i “Old Film” ako želite naglasiti desetljetno prijateljevanje s generalom. Također možete birati između brojnih izjava za vaš Instagram, Twitter ili Facebook zid, npr: – “[Vaše ime] je moj veliki prijatelj/ica te služi na ponos domovini.”
– “Prijatelj sam [Vaše ime] od djetinjstva, nisam upoznao ugodniju i pošteniju osobu.”
– “[Vaše ime] je ugledna i poštovana osoba i ove optužbe predstavljaju najobičniju političku harangu!”

Aplikaciju ćete moći skinuti početkom travnja. U razvoju je i video opcija u kojoj ćete moći napraviti video snimku razgovora sa simulacijom generala Gotovine baziranom na slavnoj Siri.

“Želio bih još zahvaliti osobi koja nam je bila inspiracija u ovom projektu” nastavlja Dilber. “Pozdrav Marku Grubniću, gdje god bio!”

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: