Thompson nabio telefonski račun pokušavajući skinuti kletvu kralja Zvonimira na RTL-ovom Astro showu

Osim zvijezda, Hrvatima je posljednjih nekoliko stotina godina nesklona i zdrava pamet, ali i glazbeni ukus, što donekle objašnjava popularnost ovog pjevača.

Najpoznatiji hrvatski narodni bard i hodajuća reklama za Poreznu upravu, Marko Perković Thompson,osim problema s poreznom upravom i ustaškim naslijeđem, posljednjih mjeseci, kako doznajemo, ima problema s visokim telefonskim računima. Računi su se,saznajemo, nagomilali poput njegovih fanova ispred bine na koncertu Seke Aleksić, a da je stvar izmakla kontroli potvrđuje podatak da je odvjetničko društvo Hanžeković zaprijetilo ovrhom imovine.

Svjedoci nam tvrde da je Thompson puno nada polagao u izjave astrologinje kako će se   "i Hrvatskoj posložiti zvijezde", ali ispalo je da je astrologinja mislila na ulazak u EU.
Svjedoci nam tvrde da je Thompson puno nada polagao u izjave astrologinje kako će se “i Hrvatskoj posložiti zvijezde”, ali ispalo je da je astrologinja mislila na ulazak u EU.

Iako se ranije šuškalo da je Thompson, svjestan da najveći Hrvati žive u Njemačkoj, sam zatražio od T-coma da mu razgovore zaračunava kao da zove iz Njemačke, izvori bliski pjevaču to su nam demantirali. Stvar je, kako kažu, kud i kamo ozbiljnija. Pjevač, naime, nezadovoljan smjerom kojim već tisuću godina ide Hrvatska, odlučio je pokušati uz pomoć RTL-ovog Astro Tv showa skinuti višestoljetnu kletvu kralja Zvonimira kojeg su krajišnici umorili kod Knina krajem 11. stoljeća što se danas općenito smatra prvom udbaškom likvidacijom u povijesti.

Do samog pjevača danas nismo uspjeli doći jer su mu od jutros blokirani i dolazni pozivi. Ipak, iz izvora bliskih pjevaču, saznajemo da Thompson već duže vrijeme kriomice sluša savjete raznih astrologa. Isprva je koristio usluge astrologa sa Nove TV koji su mu, međuostalim, savjetovali da će kletvu skinuti ukoliko se razvede i ne plati porez što je on i učinio. „Pošto to nije uspjelo, Thompson se prebacio na RTL-ove numerologe i astrologe, koji su skuplji, ali navodno i dosta kvalitetniji od konkurenata na Novoj TV“ tvrdi nam naš izvor. Kako će se stvari odvijati, ostaje za vidjeti. Iz izvora bliskih pjevaču tvrde da nema straha jer uskoro izlazi novi urok bugarskog podrijetla vezan upravo za skidanje telefonskog računa.

[alert-note]

Povjesničari uvjereni: Dmitar Zvonimir je predvidio dolazak Sanadera i Linića

Dmitar Zvonimir, uz Ivu Sanadera, definitivno spada među najdiskutabilnije hrvatske vladare. Neki povjesničari tvrde da Zvonimira možemo nazivati srednjovjekovnom verzijom Milana Bandića. U zadnjem broju znanstvenog časopisa Historia Croatica, kojeg ne čita nitko osim pet autora koji u njemu objavljuju svake godine isti članak, nedavno je nastala polemika je li moralno i etički Zvonimira uspoređivati s Milanom Bandićem i Ivom Sanaderom, pogotovo što prozvani nije u mogućnosti braniti se od takvih objeda pošto je mrtav već neko vrijeme.

Povijesni izvori kazuju da je Zvonimir ubijen u pomno izrežiranoj uroti UDBA-e, engleske vlade i Balkanske masonske lože, a na samrti je prokleo hrvatski narod kako neće imati svoga vladara idućih devetsto godina, a pameti neće imati do kraja vječnosti. Upravo se ovaj zadnji odlomak tumači kao obrazloženje kako je moguće da su Hrvati dva puta birali Ivu Sanadera.

U kasnijoj narodnoj predaji javlja se update prokletstva koji govori o sedam mršavih i sedam mršavijih godina za Hrvate, što mnogi uspoređuju sa sedam godina Ive Sanadera, te još sedam godina aktualne vlade koja će, sudeći po kletvi, dobiti i iduće izbore.

 

[/alert-note]

Razveseli nas klikom:

0 comments