Ruža Tomašić predstavila novo sredstvo za čišćenje: “ZaDomestos briše tvrdokorne mrlje od masti i Srba u jednom potezu”

„Alergije, grinje,prašina,pelud i Srbi. Sve to svakog proljeća od stoljeća sedmog napada pošetnog i vrijednog Hrvata. Vrijeme je da se tome stane na kraj“, tim riječima promociju i prezentaciju svog novog sredstva za čišćenje danas je u Hrvatskom ustaškom domu započela Ruža Tomašić. Riječ je o, navodno, novom revolucionarnom sredstvu za čišćenje koje briše tvrdokorne mrlje od ulja, masti i Srba jednim jedinim potezom. U mogućnosti ZaDomestosa, kako je sredstvo prigodno nazvano, uvjerili smo se i na prezentaciji na kojoj su promotori, Branimir Glavaš i Anica Kovač, jednom kapi ZaDomestosa obrisali akumulatorsko ulje s bijele Glavaševe košulje.

„ZaDomestos će svaki dom učiniti spremnim za život u samo nekoliko minuta, a alergije,grinje,prašina i Srbi postat će prošlost u domovima diljem Hrvatske“, ponosna je Ruža koja je sredstvo za čišćenje proizvela u jasenovačkim laboratorijima.

„Kombinacijom raznih kemikalija pronašli smo način kako ukloniti grinje,prašinu, Srbe i ostale nametnike. Tako je nastao ZaDomestos. Za Srbe smo već pouzdano znali da ih se lako ukloni Ciklonom B i rasnim zakonima. Međutim, ostali nametnici pokazali su se izdržljivijima, ali ne zadugo. Hrvatska će napokon biti čista“, ponosna je Ruža hrvatska na najnoviji izum koji je uspješno testirala na stranci koju je osnovala. „Kada smo Hrvatsku stranku prava Ante Starčević umočili u ZaDomestos rezultat je bila Hrvatska Čista Stranka Prava Ante Starčević“, ponosno objašnjava Ruža.

„Kada smo riječ Jugoslavija ubacili u ZaDomestos ostalo je samo slovo U“, još malo hvali svoj proizvod Tomašička.

ZaDomestos dolazi u nekoliko boja i aroma. Standardni je crni ZaDomestos s aromom devedesetih, dok će se na policama moći naći i retro ZaDomestos s mirisom četrdesetih kao i ograničeni ZaDomestos Exil namijenjen emigrantima pobjeglim za vrijeme Titova režima.

Razveseli nas klikom:

0 comments