ČUDO U KARLOVCU: Mladić izrastao u normalnu osobu iako ga je dvadeset godina ”odgajala” samohrana majka!

”Mislio sam da majci nikad neću moći oprostiti što se razvela od oca alkoholičara i obiteljskog nasilnika i tako mi uskratila mogućnost da odrastam u prirodnom okruženju” izjavio je za Sprdex vidno ganuti mladić.

Iako je jedina očinska figura u Lukinom životu bio njegov ujak bagerist, ovaj mladić iz nekog razloga u život je odlučio krenuti svojim stopama te je upisao FER
Iako je jedina očinska figura u Lukinom životu bio njegov ujak bagerist, ovaj mladić iz nekog razloga u život je odlučio krenuti svojim stopama te je upisao FER

ZAGREB – Tražit će znanstvenici razloge, ispisivat će se knjige i knjige, ali teško će itko naći ovozemaljske razloge čuda kojem su naši reporteri svjedočili danas u Zagrebu. Tamo je, naime, obranu diplomskog rada imao 24-godišnji Luka Perić, od danas inženjer elekrotehnike s diplomom prestižnog FER-a.

Iako su naši reporteri na ovom fakultetu bili zbog vijesti o FER-ovcu hipsteru koji koristi internet explorer, sasvim slučajno naišli smo na nasmijanog Luku točno u trenutku dok je s majkom, bakom i djedom radio zajedničku fotografiju za uspomenu. Prirodni kakvi jesmo, za čovjeka za fotoaparatom pomislili smo da je otac. Potpisnik ovih redova odmah se ponudio za pomoći: „Hajde, ja ću vas slikati, šteta da se i otac sa sinom ne slika za uspomenu“ – nisam ni izrekao rečenicu do kraja, a prostorijom je zavlado muk.

„To mu nije otac. Moj muž je umro prije dvadeset godina, netom nakon našeg razvoda. Alkohol ga je na kraju došao glave. Čovjek s fotoaparatom moj je brat“ s blagom nelagodom rekla je majka, na što su svi prisutni zanijemili.

U znak isprike ljudima sam ponudio kavu, a za stolom su nam se pridružili i drugi znatiželjnici koji su po prvi put vidjeli naizgled normalno dijete proizašlo iz tako neprirodnog okruženja. Neki su upalili i fotoaparate i samo se čekalo da Luka prikaže kakve je sve bolesnoće pokupio tokom, ne sumnjamo, više od 20 groznih godina života s majkom. Ali Luka je nije pokazivao. Štoviše, danas je diplomirao, a od sutra će tražiti posao. Svakom idućom rečenicom bivao je sve normalniji. Glava ove neprirodne zajednice, Lukina majka, ponosna je na sina za kojeg kaže da je izrastao u prekrasnog mladić.

Nakon dvosatne kave bili smo prisiljeni zaključiti – Luka i njegova majka su najnormalniji ljudi. Prvi je to slučaj u povijesti da je iz ovako neprirodnog okruženja iznikao netko potpuno normalan. Tko zna, kad se već zakoni prirode i društva ovako lome, možda se u budućnosti nađe neki bolesnik ili kompletni luđak proizišao iz prirodne zajednice žene i muškarca.

Razveseli nas klikom:

0 comments