Dokaže li se Nadanu Vidoševiću vlasništvo nad još jednom nekretninom tužiteljstvo ga neće tretirati kao osobu, već kao Crkvu

Nakon ovog saznanja, javnost je konačno obaviještena i o pravom razlogu nenadanog posjeta najvećeg teretnog aviona na svijetu, Antonova 225, koji je državnom odvjetništvu dostavio popis Vidoševićevih nekretnina.

U jednom od Nadanovih omanjih ljetnikovaca u Francuskoj pronađena je manja sobica s nekretninama na čijim je vratima pisalo: ''Ljetnikovac Obitelji Umjetnika Vidoševića - Rezidnecija „E““ ili skraćeno LOUVRE.
U jednom od Nadanovih omanjih ljetnikovaca u Francuskoj pronađena je manja sobica s nekretninama na čijim je vratima pisalo: ”Ljetnikovac Obitelji Umjetnika Vidoševića – Rezidnecija „E““ ili skraćeno LOUVRE.

ZAGREB – Kako saznajemo iz dobro obaviještenih izvora, odvjetnici Nadana Vidoševića posljednjih sati grozničavo traže još jednu nekretninu u vlasništvu ovog monarha. Naime, lijepom Nadanu do sada je dokazano vlasništvo nad 14,999 nekretnina te mu nedostaje još samo jedna da ga se automatski proglasi crkvom.

”Gledajte, zakon je jasan. Nijednoj pravnoj ili fizičkoj osobi ne može se dozvoliti vlasništvo nad više od 5% ukupne površine Republike Hrvatske, izuzev Crkve. U Nadanovom vlasništvu trenutno je preko 5 tisuća četvornih kilometara te dileme nema.  Ili je Todorić ili je Crkva. Nedostaje mu još samo par hektara, vjerojatno će ih naći negdje. Kuća ovdje, ranč tamo, lako se nešto zaboravi” izjavio je naš izvor blizak glavnom državnom odvjetniku.

Druga stvar na koju će se obrana pokušati vaditi je dokazivanje da je Gospodarska komora obiteljsko poduzeće. „To će biti malo teže. Naime, prema važećem slovu zakona obiteljskim se poduzećem može zvati svaka ustanova koja sadrži barem devedeset posto članova jedne obitelji, naprimjer Zagrebački holding. Na Vidoševićevu nesreću, na sto zaposlenih u HGK tek 60-ak može dokazati rodbinske veze s Nadanom te su nam i tu ruke vezane” tvrdi naš sugovornik koji je zgrožen ovako niskim postotkom članova rodbine u Komori.

A dok Vidošević broji članove rodbine po Komori i traži tu jednu pišljivu nekretninu koja bi ga mogla spasiti zatvora, istražitelji svakim novim satom otkrivaju nove tajne komplekse u kojima je Vidošević godinama skrivao slike. Od Sanadera.

Iako su policijska izvješća za sada poprilično štura, saznajemo kako je, da bi se u Nadanovim kućama nanjušile uistinu skupe stvari, angažirana i specijalna ženska policijska jedinica koja je pronašla tajnu sobu s preko tisuću Nadanovih portreta te sada sve članice jedinice odbijaju izići vani.

Razveseli nas klikom:

0 comments