Igrice u Hrvata

Zagreb – Inspirirani zaradom video igara u kojoj je jedna neimenovana u prvom danu prodaje zaradila 800 milijuna dolara, vladajući Lijepe Naše odlučili su spas gospodarstva pronaći ulaganjem u tu industriju, doznali smo od pomoćnika ministra gospodarstva, Vedrana Kružića.

“Ponukani tim primjerom, a imajući u vidu narodno geslo „kruha i igara“, odlučili smo u ministarstvu uz odobrenje premijera i ministra financija novac od privatizacije ulagati u ono od čega narod i živi – igre. Okupili smo tim stručnjaka koji je secirao popularne razonode naših sugrađana, bili oni anonimni ili od medijskog interesa, te je imao zadatak napraviti idejne predloške igara koje bi imale potencijal uspješnosti na našem tržištu. Rezultat tog rada javnosti ovom prilikom prezentiramo nekoliko naslova koje možete uskoro naći na policama svih boljih gameshopova i poslovnicama našeg strateškog partnera Konzuma:“

Angry Turds, puzzle arkada

angry turds sprdex

Projicirana popularnost ove igrice u Hrvata ni prefiksi super/mega/uber/turbo/hiper ne mogu dočarati. Preuzmite kontrolu nad Turdsima i gađajte ovčice. Zasujte ih, srušite im domove, tvrtke, potrošačke košarice, snove, duh i nadu; i što je najbolje – ne brinite brigu, neće Vam ništa. Svakim izborima novi nastavak s nekim novim likovima i nivoima gadosti. Zabava je zagarantirana!

 Ciljana publika: sado-vladajući i mazo-narod.

Assassin’s Creep Neighbourhood, stealth akcija

assassins creep sprdex

U nedalekoj budućnosti „dekadentno“ i „primjereno“ zamijenili su definicije. Zahvaljujući neupitnom utjecaju medija na mlađu populaciju i ličnostima koji su gramzivim medijskim kućama donosile novac te su ih nesavjesno eksponirale, postmilenijski naraštaj upio je ono što mu je bilo servirano. Tako je Ava smatrana „kraljicom“, a njen otac Ivica „ocem nacije“. U državi u kojoj je većina populacije „pjevač“ ili „pjevačica“, ili oboje istovremeno, a „bris preko grane“ postao nacionalni sport s problemom oskudice talenata, nade radničke subkulture o boljem sutra ovise o Vama. Preuzimate ulogu člana tajnog odreda Assassina, lika kojemu je pomoću uređaja Animus omogućeno vraćanje u prošlost. Vaš zadatak je spriječiti osebunjake današnjeg doba da budu medijski eksponirani radeći ništa uzoritog. Trash kultura mora pasti!

Ciljana publika: prosječni frustrirani radni čovjek.

 

Bomb Raider, akcijska avantura

bomb raider sprdex

U ulozi ste lokalno poznatog tatinog sina i dosada ubija! Pozovite kolege u gluposti, formirajte družinu bedaka ili krenite u pohod solo, odluka je na Vama. Oboružajte se eksplozivnim napravama i krenite u pustolovinu. Postavljajte eksploziv po gradu i pobjegnite murji. Za svakog patologa koji Vašim akcijama završi na lošem glasu dobivate bonus bodove. Iskusite anegdotu o kojoj ćete i će se pričati!

Ciljana publika: zlatna mladež i kvazianarhisti.

Call of Booty: Modern Swimwear, drk…uhh… pucačina

call of booty sprdex

U sasvim nezahvalnoj ste ulozi fotografa od povjerenja naših poznatih starleta. Uzmite fotić u ruke, uputite se na neku mondenu plažu, i fotkajte ih u nadasve spontanoj sexy pozi. Svaki kombo, dakle obje sise i guzicu upucani u isti kadar, boduje se dvostruko. Veći atributi i aktualnije ime donosi i veći keš. Stoga požurite s objavom, efektima Instagrama prikrijte nedostatke i podijelite tu umjetnost na društvenim mrežama, kvalitetan ulov i rad otkupiti će portali. Naplatite klikovima ljepotu što je dala majka priroda, ili Siniša Glumičić!

Ciljana publika: apstinenti i sanjari.

Fatman: Porkham City, akcijska avantura

fatman sprdex

Uskočite u odijelo iz kojeg van više nećete moći, preuzmite kontrolu nad Vašim omiljenim superjunakom i recite NE dijeti (ili recesiji). Infiltrirajte se među zlikovce i pojedite im svu klopu. S obzirom da bi bilo previše tražiti da to učinite bez da Vas uoče, poslužite se nekim od mnogobrojnih trikova našeg junaka, npr. šta ja znam, recite da ćete im pjevat u predizbornoj kampanji. Probijte se do domjenka, budite lukavi i spretni, i za nagradu posramite negativce, npr. šta ja znam, Čobija i Šukija. I zapamtite – Vi ste heroj kojeg Hrvatska zaslužuje, ali ne kojeg treba baš sada!

Ciljana publika: gladni i veliki Hrvati.

Football Mamićer 2013, sportska simulacija

football mamićer sprdex

Okušajte se i Vi kao Mamićev trener u najrealnijoj sportskoj simulaciji ikada i preživite na klupi do kraja godine. Zaželite da Vaša momčad igra presing k’o Liverpool, ima posjed Barcine tiki-take, i kontru Real Madrida, te pregrizite jezik i razbijte zube u pokušaju. Razjebite Mamića da doda gas malo više i dovedite kapitalca kojim ćete žariti i paliti poljima HNL-a. Obračuni s novinarima zaslužnim za negativnu atmosferu i a priori loš rezultat i/ili igru su luksuz koji morate probati. „Proljeće u Europi“ je na vidiku!

Ciljana publika: beskičmeni wannabe nogometni stručnjaci.

Grand Crash Auto: Episodes From Liberty Country, akcija i arkadna vožnja

grand crash auto sprdex

Izbjegnite zakon za obične smrtnike nesavjesnim ponašanjem i vožnjom, ugrozite život il dva. Okusite slobodu bogomdanosti! Nije bitno što ta riječ ne postoji, Vi ste bogomdani, novac je Vaš rob, cijenjen ste čovjek dok je tako, i možete raditi i govoriti što Vam se prohtje! Pritom pazite da ne napravite isto izvan granica Liberty Countrya, gdje ste nitko i ništa, i tako se zakon odnosi prema Vama. Živjela ravnopravnost!

Ciljana publika: hrvatski moćnici i balavurdija iz društveno prihvatljivih obitelji.

Mass Defect, RPG

mass defect sprdex

Preuzmite kontrolu nad zapovjednikom Shepardom u alternativnoj budućnosti i povedite ovce tj. tzv. defektnu masu u borbu protiv zlih hordi uhljeba. Vaša riječ je zakon i k tome je dozlaboga milozvučna, Vaše srednje ime je Mudrost, sposobnosti nadljudske, Vaš plan je spontanost, a odluke koje donosite i riješenja koja imate bezpogovorno božanstvene. Budućnost države, pa svijeta i svemira čak ovise o Vama i Vašim riječima i dijelima!

 Ciljana publika: kauč revolucioneri.

Razveseli nas klikom:

0 comments