Thompson: “Za maskenbal ću se prerušiti u Peđu Grbina da mogu zapjevati u Puli”

Ovoj vijesti dodajmo i izjavu Mladena Grdovića koji je preko Twittera poručio da je izrazito nezadovoljan medijskom marginalizacijom: ”Svi su prenijeli da je pjevao Thompsona, ali nitko nije napisao da se ponašao poput mene”, napisao je Mladen.

Dobra vijest za Thompsona je što će, da bi se maskirao u Grbina, moći iskoristiti prošlogodišnji kostim jetija
Dobra vijest za Thompsona je što će, da bi se maskirao u Grbina, moći iskoristiti prošlogodišnji kostim jetija

ČAVOGLAVE – Marko Perković Thompson, dobro je poznato, već godinama se pokušava izboriti za nastup u pulskoj Areni. Naime, Gradsko povjerenstvo zaduženo za izdavanje dozvola za korištenje Arene tri godine zaredom iz nekog nepoznatog razloga odlučilo je da pjevač koji se nazvao po automatskoj pušci ne zadovoljava kulturno-umjetničke standarde za nastup u jednom od najpoznatijih hrvatskih spomenika.

”I više je nego očito da se ovdje radi o političkom linču. Posljednji put zahtjev za nastup uputio sam 2011. godine, a iz Gradskog poglavarstva dobio sam samo kratak odgovor da postoji razlika između glazbe i spomenika nulte kategorije” izjavio je za Sprdex Thompson.

No, čini se da bi se pastirsko-domoljubno-rodoljubno-nacional rokeru sreća konačno mogla osmjehnuti. Naime, svi relevantni mediji tokom utorka objavili su snimku SDP-ovog zastupnika Peđe Grbina kako u jednom pulskom klubu mrtav pijan pjeva Thompsonove Čavoglave.

“Kad sam vidio da me pjeva čovjek koji se zove Peđa Grbin, sablaznio sam se spoznajom da sam preko noći postao popularan u Srbiji. Pomislio sam da me Bog kažnjava jer nisam sagradio nijednu crkvu ovaj mjesec. Srećom, naknadno sam saznao da je riječ o Istri”, priča Thompson kako mu je sinula ideja.

“Tada mi je palo napamet da se maskiram u Peđu Grbina, a ako to ne upali sljedeće godine maskiram se u Peđu Srbina pa me možda i za predsjednika izaberu, hahaha” suvisao kao njegove pjesme za kraj je bio Thompson.

Razveseli nas klikom:

0 comments