Kostelić pred utrku sezone pripremio preko četrdeset novih opravdanja

U smišljanju novih, nikad viđenih opravdanja okupljeni su pravi majstori subjektivnosti kao što su Drago Ćosić, Igor Šimac i Slavko Goluža, pa ne sumnjamo u uvjerljivost eventualnog opravdanja.

Ivica Kostelić sutra ujutro u sedam sati po hrvatskom vremenu vozi spust što bi trebala, kako je najavljeno, biti utrka sezone koja bi proslavljenom hrvatskom skijašu mogla osigurati medalju. Nažalost, pošto je utrka u sedam sati ujutro malo tko će je gledati prosto iz razloga jer zaposleni u privatnom sektoru ne smiju pomisliti na opuštanje, zaposleni u javnom sektoru spavaju do devet dok nezaposleni, da su kraće gladni, dan krate spavanjem do podne.

U hrvatskom stožeru boje se da bi ovaj put zlobni suci mogli ne birati sredstva kako naštetiti Hrvatima.
U hrvatskom stožeru boje se da bi ovaj put zlobni suci mogli ne birati sredstva kako naštetiti Hrvatima.

Ivica je odavno otpisao slalom jer navodno više nije njegova najbolja disciplina. Ipak, kako nam javljaju naši izvori, Ivica je od slaloma odustao jer mu je ponestalo kostiju u koljenju kojima bi opravdavao lošu vožnju.

– Ne da smo iskoristili sve kosti koljena i potkoljenice već smo neke čak i izmislili samo kako bi opravdali lošu vožnju. Naravno, kad nisu bili krivi austrijski suci koji Ivici već godinama namještaju najteže slalomske staze – govori nam naš izvor iz reprezentacije koji je proteklih godina upravo bio zadužen za pravdanje loše vožnje.

Ipak, govori nam, stručni tim reprezentacije za ove olimpijske igre pripremio je cijeli tim sasvim novih opravdanja.

 – Već našim pristupom jasno je da smo opravdanja u slučaju neuspjeha shvatili vrlo ozbiljno. Ivica je još prije Olimpijade rekao kako je imao loše pripreme, te da je nespreman kao Ruski vojnik 1941., što je svakako pogodak. Naime, ako bude loš biti će to radi loših priprema, a ako osvoji medalju usprkos katastrofalnim pripremama, onda je to priča za film – ponosan na ovakvu win win situaciju je naš izvor iz reprezentacije.

Kako će Ivica završiti sutra ostaje za vidjeti. U reprezentaciji su uvjereni u medalju iako imaju četrdesetak potpuno novih, dosad neviđenih opravdanja. Ne žele nam, kažu, sve otkriti ali neslužbeno doznajemo da bi se krivci ovog puta mogli tražiti u lošem smještaju što je takozvana Golužina doktrina, prelošem vremenu, prelijepom vremenu, višestoljetnom prijateljstvu Rusa sa Srbima, prokletsvu malih naroda, Svemiru,masonima…

Organizator nam je potvrdio da je u slučaju Ivičine bronce nabavio posebnu brončanu medalju zlatnog sjaja koju su jeftino nabavili od Danaca. Oni su, naime, na minulom svjetskom ili europskom rukometnom prvenstvu, Bog će ga znati, već pripremili bronce zlatnog sjaja za Hrvate koji su, izbezumljeni poštenim suđenjem, izgubili u utakmici za treće mjesto.

Razveseli nas klikom:

0 comments