SKANDAL PRED FINALE Argentinci platili Štimcu da prognozira pobjedu Njemačke!

Slučaj Štimac otvorio je brojne kontroverze u nogometu, a Jose Mourinho, aktualni manager Chelsea, u jednom je intervju za konkurentski Liverpool rekao: “Dabogda ih Štimac proglasio favoritima u novoj sezoni.”

Nakon skandala sa Nishimurom, namještanjem utakmica, Lovrenovom guzicom i činjenicom što je Brazil ispao, FIFA-u pred finale trese novi skandal. Naime, Štimčeve antiprognoze odavno su prešle granice Lijepe naše. Iako je prema brzo sastavljenom pravilniku FIFA-e prije neki dan donešena odluka da nijedna reprezentacija ne smije kontaktirati nevidovitog Igora, danas je procurila vijest kako je vodstvo Argentine hrvatskom nestručnjaku platilo kako bi prognozirao pobjedu Njemačke.

Već je tjednima jasno da se onim reprezentacijama kojima Štimac da naklonost crno piše, ali ovo je prvi put da je vodstvo neke momčadi preko Štimca odlučilo destabilizirati protivnika.

“Ovo je nečuveno i tražimo hitne sankcije! Moji dečki su u potpunom šoku nakon što su čuli da Štimac očekuje da ćemo mi biti svjetski prvaci. Zna se kako završe one momčadi kojima Štimac da prednost!”, grmio je Joahim Low koji je zbog ovog skandala otkazao popodnevno kopanje nosa pred kamerama.

U argentinskom taboru, očekivano, negiraju da su kontaktirali Štimca, a cijeli ovaj slučaj povlači brojna pitanja koja bi mogla ugroziti budućnost nogometa. Navodno su i neki engleski klubovi posljednjih dana kontaktirali bivšeg hrvatskog izbornika, te ga pitali za njegove usluge kojima bi tijekom sezone mogli demoralizirati protivnike.

Razveseli nas klikom:

0 comments