Djevojka šokirana spoznajom da mobitelom može fotografirati i druge ljude

Junakinja ove priče trenutno je u pregovorima oko pisanja autobiografije u kojoj će na više od 200 stranica izložiti priču o nastanku obrnutog selfieja.

ZAGREB – Zagrebačka srednjoškolka Lea Katić današnjom je objavom na Facebooku potresla čitav tinejdžerski svijet. Ona je, naime, kasno sinoć dok je pokušavala uslikati tradicionalni dnevni selfie došla do nevjerojatnog otkrića. Kao i sve druge velike spoznaje koje su izmijenile svijet i ova je otkrivena sasvim slučajno.

– Pokušavala sam uhvatiti selfie u kojem se spontano smijem svom psu koji je zaspao u urnebesnoj pozi, ali svaki put kad bi nabacila spontani osmijeh on bi se pomaknuo. Nakon pola sata konačno sam uspjela, ali on je skočio na moju ruku i mobitel mi je tresnuo u zid. Kad sam poslije pregledavala fotke da vidim na kojoj sam najspontanija uočila sam nešto čudno. Na jednoj od fotki uopće nije bilo mene! Sad znam kako je bilo Newtonu kad mu je jabuka pala na glavu, haha – smije se Lea i dodaje – iako bi penicilin kad-tad izumio netko drugi, ali za ovo nisam sigurna.

Kako i spada, svoje otkriće odmah je podijelila s prijateljima na Facebooku, a na svom blogu objavila je i potresnu ispovijest o tome kako je izumila obrnuti selfie. Nepotrebno je naglašavati, društvene mreže u samo su se nekoliko sati užarile od komentara.

– WTF!? Scary! Gdje ti je #nomakeup hashtag? – bio je prvi komentar zbunjene prijateljice Sanje koja nije mogla pojmiti da je Lea objavila fotografiju na kojoj se nalazi Lein otac, a ne ona.

Nakon početnih nesporazuma, Lea je napisala opsežan status u kojem do u detalje objašnjava zahtjevan i kompliciran revolucionarni okret rukom koji osobi omogućava da leću kamere okrene u smjeru suprotnom od sebe.

– Čitao sam o tome na jednom stranom blogu, ali svi su mi se smijali kad sam rekao da se kamera vrti oko sebe, a ne oko čovjeka. Ipak se okreće! – Lein status komentirao je njen prijatelj Marko.

Razveseli nas klikom:

0 comments