Karamarko traži zabranu emisije Zvijezde pjevaju: ”Zna se dobro tko pjevao sa zvijezdama!”

”Danas zvijezde pjevaju, a što ćemo gledati sutra na javnoj televiziji? Zvijezde marširaju, zvijezde napadaju!? Kao da se nismo nagledali dovoljno zvezda koje napadaju devedesetih!” grmio je šef oporbe na stranačkom skupu u Slunju.

Umjesto komunističko-propagandnog filma ''Ratovi zvijezda'' Karamarko je zatražio emitiranje trećeg dijela Sedlarove epske sage ''Ratovi zvijezda: Osveta Tita''
Umjesto komunističko-propagandnog filma ”Ratovi zvijezda” Karamarko je zatražio emitiranje trećeg dijela Sedlarove epske sage ”Ratovi zvijezda: Osveta Tita”

SLUNJ – Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko tokom vikenda odradio je službeni posjet 2014. godini. U subotu rano ujutro obavio je svoj prvi sastanak sa zdravom pameti koji je naprasno prekinut nakon što se u prvih 10 minuta razgovora nisu usuglasili oko apsolutno ničega. U popodnevnim satima šefa oporbe domaćini iz 21. stoljeća upoznali su s konceptom fakulteta, neobičnog životnog razdoblja koje ne-HDZ-ovci moraju odraditi prije stjecanja diplome, dok se navečer odlučio opustiti uz jedan suvremeni izum – televiziju u boji.

”Televizija u boji!? Svetom Tuđmanu hvala što mi srce nije puklo istog trena kad sam to vidio!? Što sve ta grozomorna klika učiniti da promovira svoju crvenu boju! Njima nije dobra crno-bijela televizija. Ne! Oni uvode zelenu, plavu, žutu kao da smo glupi! Kao da ne vidimo da se sve to radi zbog crvene! Ali ni to nije sve! Na javnoj televiziji u udarnom terminu umjesto večernje mise oni puštaju emisiju ”Zvijezde pjevaju!” kao da se ne zna tko je pjevao sa zvijezdama po našim razorenim gradovima!” grmio je Karamarko s govornice u Slunju na sveopće odobravanje svih 27 prisutnih članova.

Iste večeri u ime stranke uputio je protestno pismo šefovima na Prisavlju u kojem traži hitan prekid emitiranja protuhrvatske emisije ”Zvijezde pjevaju” ili preimenovanje glazbenog showa u tradicionalno-katoličko-nacional emisiju ”Zvijezde padaju”.

– Što će iduće pasti napamet tim jugonostalgičarima i zvijezdoljupcima sa Prisavlja? Hoćemo li dogodine gledati emisiju Zvijezde plešu? Ili me ne bi čudilo da nekome od tih komunista padne napamet napraviti emisiju Hrvatska traži zvijezdu! – sarkastičan je bio predsjednik HDZ-a prije nego se vratio u 1991. godinu, prvu i zadnju godinu po HDZ-ovom računanju vremena.

Razveseli nas klikom:

0 comments