Ante Gotovina sastavio raspored ispijanja kava s političarima u predizborno vrijeme

Foto: instagram

Popularni hrvatski general Ante Gotovina novinarima se požalio da ne može popamtiti sve te političare koji mu se svakodnevno najavljuju za kavu, a stvari će, izrazio je bojazan, kako se bliže izbori postajati sve gore.

“Evo baš nekidan odlazi Karamarko, a dolazi Bandić. Da je Milanović malo uranija na svoju kavu sva trojica bi se zaglavila na vratima”, žali se Gotovina kojemu je problem što više toliko kave ne može ni pripraviti.

“Ne možeš pripraviti toliko kave, moraš i četrdeset novinara počastit koje sasvim slučajno svatko od političara zove sa sobom. Možda se prezivam Gotovoina, ali i ja živim na kredit”, u problemima je hrvatski general.

Na kraju konferencije Gotovina je izrazio umor dodavši kako mu ponekad fale haški dani kad većina domaćih političara koji mu sad mimohode na kavu i slikavanje nije željela ni znati da on postoji.

“Ne znam kako ću to riješiti, vjerojatno ću sastaviti raspored kad ću ih primati na kave”, zaključuje Gotovina.

Na novinarsko pitanje je li možda riješenje da se sakrije negdje odgovara da nije jer ima među tim političarima onih koji su ga već jednom pronašli. “Pa će me naći opet, džabe mi”, završava Gotovina.

Razveseli nas klikom:

0 comments