U ZAGREBU OTKRIVENA VJEŠTICA: Djevojci u ormaru nađeno deset tajica

Upravo smo saznali da je u koordiniranoj akciji LUDSKOKA i Crkve diljem Hrvatske zaplijenjeno još 40 tajica i šest albuma Led Zeppelina namijenjenih za slušanje unatrag.

ZAGREB Gotovo 500 godina otkad je u Europi spaljena posljednja vještica u Zagrebu je otkriven slučaj koji potvrđuje da ove sluge Sotone još uvijek nisu istrebljene sa lica zemlje. Najviše zabrinjava činjenica, tvrdi naš sugovornik iz jedne duhovne studentske udruge, što vještice gotovo ničim ne odudaraju od normalnih osoba ali upravo je najveća snaga Sotone što je uvjerio ljude da ne postoji.

Nakon pjesama Led Zeppelina unatrag, knjiga o Harryu Potteru i popularnosti Colonije, tajice su novi prikriveni Sotonin način da zavlada svijetom
Nakon pjesama Led Zeppelina unatrag, knjiga o Harryu Potteru i popularnosti Colonije, tajice su novi prikriveni Sotonin način da zavlada svijetom

Tekst nepoznate studentice koji se širi društvenim mrežama o opasnosti koje nose naizgled bezopasne tajice uzbrkao je hrvatsko inkvizicijsko nebo. Sablazno svjedočanstvo anonimne studentice i njen susret s tajicama na drugoj djevojci, oglasili su zvono za uzbunu kod mnogih čednih i bogobojaznih Hrvata i Hrvatica.

Šokantan opis susreta s tajicama („prozirne tajice i uska ”nazovimo neznatna” majica i ne možeš ju zaobići pogledom ni da želiš! Čim sam to vidjela, ukočila sam se od straha, jer sam odmah pomislila – ako moj zaručnik samo i pogleda, već je uprljao oči…“) kod mnogih je Hrvatica izazvao strah da i njihov muškarac ne podlegne Sotoni u vidu uske, uz kožu pripijene odjeće koja od normalnih muškaraca stvara zvijeri.

Tijekom dana diljem države lokalni župni uredi zaprimili su na desetke prijava od  kojih se ipak na kraju ispostavilo da su lažni. Ipak, slučaj iz zagrebačkih Utrina pokazao se istinitim, a to je, strahuju mnogi, samo početak nove ere vještica.

-Iako se većina dojava pokazala lažnima, u stanu 21-godišnje B.M. iz Zagreba pronašli smo deset tajica različite boje i dizajna što je očiti dokaz da je optužena imala pakt sa Nečastivim – potvrđuje nam jedan biskup, član Visokog inkvizicijskog suda zagrebačke nadbiskupije.

Optužena, saznajemo, nije željela priznati ugovor s Nečastivim, što je, prema inkvizitorima, nedvosmislen dokaz da je ista imala pakt s Sotonom jer, tvrde, nikad ni jedna žena u povijesti nije priznala da je vještica, a  svejedno su to bile jer ne bi Crkva bezveze spaljivala ljude.

Hrvatski inkvizitori zahvaljuju nepoznatoj mladoj djevojci što je raskrinkala najnovije Sotonino oružje- traperice, te upozoravaju ljude na pojačan oprez jer upravo dolaskom proljeća Sotona tradicionalno jača što se očituje u sve kraćim minicama i goloj koži.

Razveseli nas klikom:

0 comments