Trener NK Mokošica igraču koji se nije zalagao na treningu zaprijetio da će ga prodati u Manchester United

Problem pri realizaciji transfera mogla bi predstavljati činjenica da igrač o kojem je riječ ima neobičnu naviku da zabije gol svaku osmu utakmicu te skauti Manchestera strahuju da se neće uklopiti u njihovu prvu momčad.

Igrač Manchester Uniteda potpuno šokiran što loptu vidi na terenu, a ne u svojoj mreži
Igrač Manchester Uniteda potpuno šokiran što loptu vidi na terenu, a ne u svojoj mreži

MOKOŠICA – Pavo Sučić, 39-godišnji trener-igrač NK Mokošice, kluba koji se natječe u trećoj županijskoj ligi Jug, pribjegao je danas drastičnim mjerama kojima će pokušati spasiti sezonu. Najbolji igrač NK Mokošice, 24-godišnji Ivan Alajbeg, igrajući Football Managera prodao je sam sebe u moskovski Spartak te se toliko umislio da se sasvim prestao zalagati na treninzima. Budući da je novi vlasnik kluba i lokalne pekarnice, 52-godišnji Šefket Amebi,  uložio čak 214 kuna u infrastrukturu i igračka pojačanja, navijači su nestrpljivi. Ove godine očekuje se ulazak u Drugu županijsku ligu čime bi, nadaju se u NK Mokošica, privukli i sponzore koji bi im uplatili novac za suce potreban za ulazak u Prvu županijsku ligu.

”Alajbega smo preskupo platili da bi tolerirali takvo ponašanje! Nedavno je potpisao i novi ugovor kojim smo mu garantirali da ćemo mu ove godine obećati isplatiti čak 12 plaća, a on nam ovako vraća? Neki igrači igraju za kikiriki, doslovno, i ostavljaju srce na terenu. Dok su svi oko njega trčali on se samo šetao po sredini terena i smješkao, da sam htio takvog igrača kupili bi Sammira” u jednom dahu prepričava trener Sučić koji se u poslijepodnevnim satima odlučio za radikalan potez te je Alajbegu zaprijetio transferom u Manchester United.

Očekivano, Ivan je zgrožen ovako brutalnim sankcijama te je obećao dodatan angažman na treninzima.

”Kao dijete izbjeglica iz Bosne često sam doživljavao da mi se druga djeca rugaju i zadirkuju me. Uistinu nisam siguran hoće li moje srce izdržati ono što me čeka ako zaigram za Manchester United. Rekao sam treneru da ni Voldemort ne zaslužuje tako brutalnu kaznu. Neka me proda u Osijek ili Lokomotivu, oni nekad i pobjede” jada se 24-godišnji Ivan koji ipak neće u Lokomotivu jer nema položen 4-tjedni tečaj glume potreban za utakmice protiv Dinama.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments