PRESEDAN Djevojka u klubu sama išla na wc

Iako nije potvrđeno, neki zlobnici tvrde da je sama išla na wc da se ne bi osramotila, jer je, ogovaraju je druge djevojke, ispod minice nosila gaćice.

Jedan od najpoznatijih društvenih zakona sinoć je, javljaju svjedoci, srušen u jednom zagrebačkom klubu kada je Ivana P., pod do sada još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, u jednom trenutku napusitala društvo, te sama otišla na WC.

Milica,Zorana,Dragana,Javorka,Veronika,Lukrecija i Marica bile su ljute na Ivanku koja je, zbog prehlađenog mjehura, četiri puta trebala na wc što je svim curama upropastilo cijelu večer.
Sa druge strane, svjedokinje ovog slučaja, Milica,Zorana,Dragana,Javorka,Veronika,Lukrecija i Marica bile su ljute na Ivanku koja je, zbog prehlađenog mjehura, četiri puta trebala na wc što je svim curama upropastilo cijelu večer. “Tko zna, možda jednom budem toliko luda pa i ja sama odem na wc, hahahah” šalila se jedna djevojka dok je čekala.

„Bio je to standardan izlazak, baš kao svaki drugi. Osim što neke prijateljice nisu mogle pa smo izašle u omanjoj grupi, samo na dvadeset i dvije“, govori nam Ivanina prijateljica Josipa, koja je prva primjetila da Ivane nema.

Djevojke su vidjele da im prijateljica nedostaje, ali ispočetka nisu na to obraćale pažnju. Nije im ni na kraj pameti bilo da bi otišla na wc, a da prije toga ne bi nagovorila barem njih osam da idu s njom.

„Mislile smo da je upoznala nekog frajera pa otišla kod njega doma, ni na kraj pameti nam nije bilo da bi mogla biti toliko luda da sama ode na wc“, komentiraju u glas i ostale prijateljice koje do kraja večeri nisu mogle doći k sebi kad im je Ivana rekla da je bila na WC-u.

„Nisam ovako bila iznenađena još otkad sam saznala da netko plaća pića koja ja popijem“, govori jedna sponzoruša koja je s prijateljicama čekala na ulaz u zahod iz kojeg je, na njihovo zaprepaštenje, izašla jedna djevojka.

„Pišalo mi se, pa nisam htjela gnjaviti druge curke“, bio je Ivanin kratki komentar, a nije nam htjela odgovoriti na nagađanja koja su već počela u društvu da, osim što je išla sama, Ivana u WC-u nije dvadeset minuta popravljala šminku.

Razveseli nas klikom:

0 comments