TV kuhar zabrinut da mu nitko neće skuhati jelo jer je u njega zaboravio ubaciti sjemenke marokanskog anisa

Mnoge je to podsjetilo na nemile scene zabilježene prošle godine kada je isti kuhar na kraju emisije zaboravio napomenuti da u recept ide i prstohvat ljubavi.

SVIJET  – Karijera poznatog britanskog TV kuhara Stevena Rockbury u kritičnom je stanju nakon što je ovaj danas tokom live prijenosa kuhanja ”ručka za 5 minuta” koji je trajao 50 minuta načinio teško shvatljivu pogrešku. On je, kao i obično, prijenos počeo napomenom da je jelo koje sprema toliko jednostavno da ga može skuhati svatko, a zatim je krenuo u tančine objašnjavati tehniku flambiranja mesa vatrobacačem i kuhanja riže na svakoj trećoj molekuli pare.

”Mislio sam u recept uključiti i prstohvat mjesečeve prašine, ali ovaj put sam želio da jelo baš ne bude baš sasvim obično i dosadno pa sam izostavio ovaj standardni začin. Emisija je protekla dobro, do popodneva sam skuhao većinu ručka za 5 minuta, a neki gledatelji su čak bili i budni na kraju” prepričava Rockbury.

On je, kako i spada, u flambiranu puricu s južnokineskom rižom uključio i proizvod svog sponzora te je purici dodao i dva decilitra Fante šumsko voće. Ovom reklamom u prime timeu osigurao je još nekoliko emisija sponzorstva, no pri izlasku iz studija u džepu je pronašao paketić sa sjemenkama marokanskog anisa za čiji je transport u Britaniju platio 200.000 drahmi marokanskim švercerima.

Kada je shvatio da je u jelo zaboravio ubaciti anis, Rockbury je doživio napad panike i sada strahuje da zbog ovog propusta nitko od njegovih gledatelja neće skuhati jelo koje je pripremao te da bi mogli početi pratiti emisije drugih TV kuhara koji ne spravljaju tako tradicionalna jela.

Razveseli nas klikom:

0 comments