Hrvat shvatio da nema pojma zašto zapravo mrzi Justina Biebera

Ima osamnaest godina i tko zna koliko milijuna na računu, a žene mu hrle u naručje. Kad se dvaput razmisli, ima dosta razloga da bi se mrzilo ovog momka.

Miroslav Šolegović (23) iz Petrinje jutros je, kao mnogo puta do sada, sa prijateljima raspravljao o glazbi. Hardcore metalac, frontmen više legendarnih petrinjskih garažnih bendova (među njima i čuvenih Noćnih jahača i Alkoholokausta) i trenutni frontmen Stajskog blata jutros je najzad shvatio da nema pojma zašto mrzi Justina Biebera.

Za mržnju prema Justinu Bieberu zaslužan je isti gen kao i za mržnju prema Cristianu Ronaldu, ustanovit će jednom znanstvenici.

„Ma sam sam došao do tog zaključka. Sjedili smo na kavi u kultnog Mračnjaka i nešto pričali. Imamo zakazane neke svirke, neke su još u planu. Postoje neke šanse da na motorijadi u Pitomači budemo predgrupa Čuvarima svirala, ali ne bih još ništa konkretno o tome. Da ne ureknem” govori Miroslav i kuca dva puta rukom o stol.  “U svakom slučaju, nekako smo se dotakli Biebera, kojeg sam godinama mrzio. Slušajući svog basista i bubnjara kako rigaju vatru po njemu, shvatio sam da, ustvari, nemam pojma zašto ga mrzim“ iskren je Miroslav koji naposljetku priznaje da ne zna nijednu njegovu pjesmu, a ne zna točno ni kako dotični izgleda.

„Ma nemam pojma. Bio je valjda omražen na 9gag-u. A i kolega glazbenik mi je, pa je valjda tu neki profesionalni rivalitet“ pravda se Miroslav.

Njegovi kolege iz benda bili su drugačije raspoloženi. Oni su i dalje pljuvali po njegovoj glazbi. „To danas je sve kompjuter. Ovo što mi radimo, to je prava stvar“ grmio je basist Milan Bašić- Bassko aludirajući na njihov najnoviji singl  “Krvava sedla” koja je, kako kažu dečki, mješavina američkog metala osamdesetih i modernog poljskog garažnog death metala.

Razveseli nas klikom:

0 comments