Katarski šeik umalo pao sa stolice nakon što su mu u restoranu greškom isporučili račun za ručak Siniše Hajdaš Dončića

Srećom, račun za desert je bio odvojen pa je iznos kojeg je šeik greškom dobio bio za 200 000 kuna manji od realnog troška.

Bahri Al Aman, šeik iz Katra, te jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, hrvatskoj javnosti poznat kao čovjek koji je lani gotovinom platio dvije kave s mlijekom u Dubrovniku, doživio je nevjerojatnu neugodnost u jednom hvarskom restoranu. Naime, on je s jahte u pratnji šezdeset supruga otišao na ručak, te, kako sam kaže, ni ovaj put nije štedio.

Navodno se cijelom situacijom uvrijedio i Siniša Hajdaš Dončić kada je shvatio da bi mu konobar mogao donijeti šeikov račun: "Pa nisam student da mi ručak ima samo četrdeset slijedova", prokomentirao je.
Navodno se cijelom situacijom uvrijedio i Siniša Hajdaš Dončić kada je shvatio da bi mu konobar mogao donijeti šeikov račun: “Pa nisam student da mi ručak ima samo četrdeset slijedova”, prokomentirao je.

– Rekao sam konobaru samo nek donosi, novci nisu problem. Ipak, na kraju kad sam zatražio račun umalo sam pao sa stolice od šoka – vidno je šokiran Bahri Al Aman koji će ubuduće zbog ove neugodnosti Hrvatsku zaobilaziti kao i svi ostali investitori.

Račun je, naime, bio previsok i prema standardima ovog milijardera.

 – Prvo sam pomislio da vam je ovaj Linić uveo još šezdesetak novih poreza, ali onda sam vidio da se na računu uopće ne nalazi hrana koju smo mi jeli, pa sam pozvao konobara – opisuje nesporazum šeik. Srećom po financije Katarčanina, vrlo brzo je ustanovljeno da je došlo do nesretne zamjene računa, a šeik je, ni kriv ni dužan, dobio račun za ručak ministra Siniše Hajdaša Dončića koji je nekoliko stolova dalje ručao sa trojicom lokalnih političara.

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture posljednjih je mjeseci na meti medija kao jedan od najrastrošnijih ministara kada je hrana u pitanju, iako se on pravda da ništa od toga ne plaća on nego državni proračun.

– Ipak, ovo je vrlo neugodan incident jer je oštečen potencijalni strani investitor, a takve ljude treba tetošiti ako želimo da ulože u izgradnju nekog apartmanskog naselja, hotela ili, ako su baš ultra bogati, ručak sa oboritom ribom i pjenušcima u društvu Ministra – poentira politički analitičar Gjuro Njavro.

Razveseli nas klikom:

0 comments