OBAME SE RAZVODE Michelle: “Rekla sam mu: ili ja ili Putin”

Par se u zadnje vrijeme, tvrde poznanici, udaljio više nego istok i zapad Ukrajine, a i ovdje je svemu, baš kao i u Ukrajini, kumovao Putin.

Braku između Michelle i Baracka Obame, šuškaju mediji, došao je kraj iako to ne treba apsolutno ništa značiti jer mediji o kraju njihova braka suškaju već dvije godine. U svakom slučaju, kako saznajemo od zajedničkog prijatelja koji je toliko blizak sa Obaminima da je detalje o njihovu životu odlučio podijeliti s tabloidima, paru u zadnje vrijeme zaista ne ide najbolje.

Obama je navodno već unajmio manji stančić u radničkom dijelu Washingtona, a Michelle s djecom trebala bi ostati u Bijeloj kući.
Obama je navodno već unajmio manji stančić u radničkom dijelu Washingtona, a Michelle s djecom trebala bi ostati u Bijeloj kući.

– Barack je u zadnje vrijeme dosta napet na poslu, a počeo se dosta i kladiti pa je posljednje vrijeme non stop provodio uz teletekst – Baracka krivi naš izvor tvrdeći da je nekidan toliko popio zbog činjenice što ga je zaje*ao zadnji par iz hrvatske druge nogometne da ih je mislio bombardirati, ali je na kraju odustao kada mu je netko rekao da bi bombardiranjem samo uljepšao hrvatske stadione.

Na kraju smo uspjeli doći i do Michelle Obame koja nam je otvorila dušu:

– Ne mogu više! Već godinama slušam o tom Putinu. Ja stavim bijele zavjese, a on će ni pet ni šest: „U Putina su crvene“. Potrudim se da kvalitetno pojedemo pa od kuharice naručim njoke sa pašticadom, a da je to jeo kad je bio kod Putina – umorno će Michelle.

-Prošli tjedan sam mu govorila da mlađa treba uplatiti dvjesto dolara za ekskurziju do desetog petog, a on je na moje izlaganje o tome kako treba manje trošiti samo rekao kako će se istok Ukrajine izgleda odcijepiti – prepričava Michelle kap koja je prelila čašu, nakon čega je izbila svađa u kojoj je suprugu rekla da bira između nje i Putina.

– Izazovno sam se obukla, prišla mu i rekla “Put in or Putin”. Čini se da je izabrao – tužno će Michelle na kraju.

Razveseli nas klikom:

0 comments