ČUDO U NIZOZEMSKOM TABORU: Za ručkom suigrač zamolio Robbena da mu doda kruh; Robben mu dodao!

Na službenim stranicama Hrvatske lutrije vjerojatnost da Robben bilo što nekome doda jednaka je kao da u jednom danu sto puta pogodite Jackpot, a tek neznatno veća od vjerojatnosti da Crkva prestane veličati ratne zločince.

Samo nekoliko sati prije početka druge utakmice nizozemske reprezentacije, igrači ove zapadnoeuropske države svjedočili su pravom pravcatom čudu. Iako su u nizozemski tabor odmah pohrlili što novinari što vjernici, vijest je još nepotvrđena, ali iz nekoliko izvora saznajemo da je Arjen Robben po prvi put u životu nešto nekome – dodao.

Na drugom kraju Brazila španjolski stožer objašnjavao je Casillasu da mu je dozvoljeno neku loptu uhvatiti prije nego završi u mreži.
Na drugom kraju Brazila španjolski stožer objašnjavao je Casillasu da mu je dozvoljeno neku loptu uhvatiti prije nego završi u mreži.

“Ne mogu vam ništa komentirati dok ne dođe specijalni vatikanski konzilij i potvrdi čudo”, tajnovit je izbornik nizozemske reprezentacije koji je svjedočio ručku s svojih jedanaest prvotimaca.

Podsjetimo, zadnji put kad je dvanaest muškaraca sjedilo za istim stolom i dodavalo kruh stvorena je prava pravcata religija, a mnogi su uvjereni da se slična stvar događa i u nizozemskom taboru.

“Znate kako se kod nas kaže: Prije će HDZ-ovac dokazati nevinost nego Robben nekome nešto dodati. Ali eto, i to se mora biti dogodilo”, oduševljen je jedan hodočasnik iz Nizozemske.

Jedan od sudionika događaja i ključni svjedok zasad nepotvrđenog čuda bio je Robin Van Persie:

“Možda sam inače Van Persie, ali danas sam van sebe”, uzbuđen je nizozemski napadač koji moli čitatelje Sprdexa da mu oproste na ovoj groznoj pošalici, ali jednostavno, kaže, riječi ne dolaze. Svejedno nastavlja:

“Sjedio sam na rubu stola i nisam mogao doći do kruha. Mislio sam zamoliti Sneidera da mi doda, ali, znate sami, zadnjih je godina van forme pa mu dodavanja često završe Bogu iza nogu. Pitao bih Kuyta al’ on je ružan pa mi pokvari tek, a De Jong je netom prije, vidio sam, kopao nos. Odlučio sam pokušati s Robbenom”, prepričava nizozemski golgeter koji još uvijek ne vjeruje da mu je Robben dodao.

“Odjednom smo čuli Robina kako moli Robbena da mu doda kruh. Na trenutak smo zastali. Mislili smo da je naš napadač potpuno poludio. Nakon desetak sekundi neugodne tišine dogodilo se ono što nitko nije očekivao. Robben je rekao: “Evo izvoli, ali nema ti više crnog”, te dodao kruh”, prepričava De Guzman.

Do izjave Arjena Robbena nismo uspjeli doći. Mnogi su skeptični te smatraju da je ovo samo privlačenje pozornosti pred utakmicu. “Mogli su jednostavno pokazivati guzice i spolovila kao pravi igrači, a ne raditi ovu blasfemiju”, jedan je od mnogih komentara koji sumnja da je Robben ikad išta ikome dodao.

Službeni Vatikan za sada šuti, ali mnogi vjernici diljem svijeta već vjeruju da bi na današnjem ogledu s Australijom Robben mogao, znamo da ludo zvuči, nekom suigraču dodati – loptu.

Razveseli nas klikom:

0 comments