Nakon odlaska reprezentacije na Kaptol Štimac izbornika Kovača optužio da mu krade taktiku

“Sramotno je da sam ja nakon veličanstvenih partija reprezentacije netom prije odlaska u Brazil dobio otkaz da bi moj nasljednik sada uživao u plodovima mog rada na taktikama 4-4-molitva i pogotovo defanzivnijoj varijatni ispovijed-5-1” grmio bivši izbornik Štimac.

MEĐUGORJE – Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač u ponedjeljak popodne zajedno s čitavim stručnim stožerom i svim reprezentativcima posjetio je Kaptol na kojem ga je primio kardinal Josip Bozanić.

Prema prvim informacijama Kovač reprezentativce je na Kaptol odveo da im pokaže što sve mogu kupiti od premija za nastup u Brazilu, ali u izjavi za Sprdex izbornik je demantirao ove glasine:

“Ne budite smiješni, premije su samo 4 milijuna eura. A i to ćemo vjerojatno potrošiti na plaćanje jamčevina za Sammira. Na Kaptol smo otišli po nasušno nam potreban duhovni mir i zalog Svevišnjeg” izjavio je izbornik Kovač.

Ova izjava nije najbolje legla bivšem hrvatskom izborniku Igoru Štimcu kojeg je Kovačevo objašnjenje puta na Kaptol zateklo na seminaru “Povezanost redovite molitve i ozljeda KRIŽnih ligamenata” u Međugorju.

“Ovo je frapantno. Nakon više od godine dana rada s reprezentacijom Kovač sada ne samo da ubire plodove, već i svirepo krade moje metode. Oduvijek sam govorio da nema boljih visinskih priprema od onih na nebesima, a ne bi me čudilo da Kovač potpuno preuzme moj koncept i na Brazil krene s defanzivnijom varijantom 5-3-2 sa fratrom umjesto Vukojevića” ogorčen je Štimac koji je za kraj ironično komentirao da Hrvate u Brazil vodi Svećeniko Kovač.

Razveseli nas klikom:

0 comments