Ćosić van forme!? Protiv Malija potpuno izostalo komentiranje sudačkih odluka

Dragi je da uhvati formu prije najvažnijeg sportskog događaja godine preostalo tek nešto više od 10 dana, a navodno je već nekoliko minuta nakon utakmice požurio na hitne instrukcije kod Ante Kostelića.

Samo desetak dana prije početka Svjetskog prvenstva u Brazilu loše vijesti stižu iz Osijeka. Naime, stotine tisuća gledatelja koji su pratili utakmicu Hrvatske i Malija na malim ekranima nije moglo ne primijetiti nevjerojatan nedostatak forme komentatora Drage Ćosića koji tokom prijenosa praktički nijednom nije komentirao suđenje.

Iako je Hrvatska bila vidno bolja reprezentacija, nedostatak komentiranja sudačkih odluka svejedno čudi, a neki su išli toliko daleko u kritiziranju današnjeg Ćosićevog komentiranja da su njegov nastup nazvali objektivnim!

Ćosićevi fanovi tvrde da nema mjesta panici jer je riječ o prijateljskom susretu. Drago će, tvrdi izvor blizak komentatoru, za Brazil biti i više nego spreman. Ipak, današnji nastup u to nas baš nije uvjerio.

– Gledao sam utakmicu i odmah sam primijetio da Drago priča o stvarima koje inače tek usput spomene, kao što su igra i igrači. Kada su igrači Malija dali gol iz dvojbene situacije Drago je to tek usput spomenuo pa mi je ostao dojam da su suci možda jednostavno pogriješili i da nema nikakve sudačke urote protiv Hrvata, što je potpuna ludost kad svi znaju da nas suci godinama kradu – razočaran je jedan od tisuća gledatelja.

Vijest o totalnoj nespremnosti prvog hrvatskog komentatora tim više čudi što je Ćosić ove godine bio u životnoj formi, a svi se živo sjećamo Draginih krasnih minijatura o sucima na polufinalnoj utakmici rukometnog prvenstva protiv Danske.

– Ma ne brinem se ja za sebe, ali stalo mi je do djece. I moj sin Marko je gledao utakmicu, srećom, pobijedili smo, ali što da nismo? Što bi Marko mogao zaključiti slušajući Ćosića? Da je protivnik bio bolji? Da su za poraz krivi igrači? – posprdno, ali zabrinuto dodaje jedan navijač.

Razveseli nas klikom:

0 comments