PRIJELOMNA VIJEST Tragedija u Rijeci: Kazališna predstava pošla krivo, ima žrtava

Još uvijek se ne znaju detalji teške tragedije koja se u večernjim satima zbila na standardnoj kazališnoj predstavi Hrvatske nogometne lakrdije. Naime, kako javljaju svjedoci nemilog događaja sa lica mjesta, Dinamo je pod još nerazjašnjenim okolnostima izgubio od filijale Rijeke rezultatom 5:2.

“Ne znamo što se dogodilo, pregledati ćemo snimke da vidimo tko je kriv za ovu tragediju”, govori nam jedan od režisera nekoliko prvenstava koji inače glumi suca.

Brojni gledatelji na tribinama ostali su šokirani pobjedom Rijeke.

“Pa da mi je ovo netko rekao, mislio bih da je lud. Utakmica je bila dobra. Kad je Rijeka povela sa 2-0 to me podsjetilo na odličnu predstavu od prošle godine “Dinamo- Lokomotiva: preokret u drugom poluvrmenu”. No, kad je Rijeka povela 3-0, stvari su mi postale sumnjive”, priča jedan zatečeni posjetitelj.

Prema važećim pravilima HNL-a, nigdje ne piše da je dozvoljeno da Rijeka pobjedi Dinamo.

“Moramo sve dobro pogledati, ne bih ništa unaprijed govorio. Ako se zaista pokaže da Rijeka ne smije svladati Dinamo, bit će kažnjena sa 200.000 kuna. Usput, Hajduk je zbog večerašnjeg incidenta na Kantridi kažnjen sa 100.000 kuna zbog činjenice što je Hajduk”, kaže Krešimir Vlajčević, predsjednik komisije za kažnjavanje Hajduka koja djeluje pri HNL-u.

Više detalja ovog ozbiljnog kazališnog incidenta trebalo bi biti poznato ujutro nakon što gazda hrvatskog nogometa brojnim sportskim redakcijama uplati akontaciju za pošteno pisanje o klubu osnovanom 1899. godine.

Razveseli nas klikom:

0 comments