Osvojio milijun kuna kladeći se suprotno od Štimčevih prognoza

Iako već desetljećima ljudi traže načine kako do sigurnog dobitka na kladionici, nigdje nije zabilježeno da je to nekome prošlo za rukom. Do danas. Naime, stanoviti Đivo BIlić iz Dubrovnika tvrdi nam da je pronašao efikasan način kako svaki put dobiti na kladionici.

Izvor: youtube.com
Poznati hrvatski nogometni znalac u društvu Igora Štimca.

“Godinama se kladim i tražim način kako do sigurnog dobitka. Izgubio sam mnogo novca, a nekada sam bio toliko očajan da sam kolumne Tomislava Židaka shaćao ozbiljno”, prepričava nam Đivo koji priznaje da je i na ovom prvenstvu tražio znakove kako dobiti.

“Uvijek sam tražio neko nadnaravno rješenje i tražio tajne znakove. Brojao sam svaki put kad Vlaović kaže “evidentno” jer sam mislio da to ima neki smisao pri sastavljanju listića kad već njegove rečenice nemaju nikakvog smisla same po sebi. Ma čak sam godove na koljenu Tine Katanić prebrojavao”, opsjednut znakovima koji će mu pomoći sastaviti dobitni listić bio je Đivo dok nije shvatio da mu se rješenje cijelo vrijeme nalazilo ispred nosa.

“Kada je Štimac prije utakmice Španjolska- Nizozemska rekao kako će Španjolci imati lagan zadatak, odlučio sam staviti na Nizozemsku. Mislio sam da je riječ o slučajnosti, ali kada je u dvoboju između Urugvaja i Kostarike Štico prednost dao Urugvajcima odmah sam stavio na Kostariku. I dobio”, prepričava Đivo kako je došao do dobitne kombinacije.

Naravno, ova vijest najviše je pogodila kladionice koje se boje da bi, ukoliko Štimac nastavi davati antiprognoze, mogle izgubiti sav profit brže nego Štimac obraz.

Razveseli nas klikom:

0 comments