POVIJESNI DOGOVOR NA TESLIN ROĐENDAN Srbi nude: “Prestat ćemo svojatati Andrića ako nam prepustite Teslu”

Iz Ministarstva liječenja kompleksa malog naroda nisu nam puno željeli komentirati ove navode dodavši da su trenutno u velikoj gužvi jer je navodno jedna strana gošća pred kamerama rekla kako Hrvatska nije najljepša zemlja na svijetu i kako ima i drugih lijepih zemalja.

Višestoljetna borba Hrvata i Srba da poznate ličnosti posvojataju, kako doznajemo, trebala bi doći kraju. Naš visoki izvor iz hrvatskog Ureda za svojatanje poznatih svjetskih ličnosti koji djeluje pri Ministarstvu liječenja kompleksa malog naroda rekao nam je da je ideja o prestanku međusobnih konfilkta oko svojatanja došla iz Srbije, a činjenica da priznaju da je ideja srpska dobar je dokaz da je došlo do pomaka.

Naime, Srbi su u posljednje vrijeme suočeni s uznapredovalim kosovskim i crnogorskim nacionalizmom. Crnogorci i Kosovari svojataju preko trideset poznatih mrtvih ličnosti, od pisaca iz Rimskog Carstva pa do glumaca u pornićima, koji su se do sada smatrali isključivo srpskima, pa su u Srbiji spremni na kompromis prema Hrvatima.

„Ukoliko dođe do dogovora, Srbima će vječno pripasti Tesla, ali bi Hrvati trebali ubuduće Ivu Andrića, jedinog nobleovca na ovim prostorima, smatrati svojim bez straha da im netko kaže da je riječ o Srbinu. Osim Andrića, Srbi bi se odrekli svih prava na pjevačicu Lorde, a koju svojataju oba naroda“, govori nam naš izvor iz Ministarstva liječenja kompleksa koji smatra da je ovo dobra trgovina jer je Tesla mrtav, dok je Lorde tek počela karijeru.

Iako nam to nitko nije potvrdio, u kuloarima se šuška da bi dva susjedna i vječno neprijateljska naroda trebala podijeliti interesne zone po svijetu, tako bi Hrvati ubuduće mogli svojatati sve poznate ličnosti iz Južne Amerike i Australije, dok će Srbi imati primat u Sjevernoj Americi i Europi. Bosna bi navodno i dalje trebao biti prostor s kojeg će značajne ljude ubuduće svojatati oba naroda.

Razveseli nas klikom:

0 comments