SAMILOSTAN POTEZ Splićanin pred Ultru garsonijeru iznajmljuje za samo 400 Eura po večeri

Priča dana u gradu pod Marjanom je izvjesni Jure Šošić koji, iz još neutvrđenih razloga, svoju garsonijeru na Mejama pred početak današnjeg Ultra festivala iznajmljuje za samo 400 Eura po večeri. Priča je još čudnija kada se zna da je Jurin apartman velik čak 28 kvadrata pa se cijena na dan Ultra festivala od samo 400 Eura po večeri čini još manjom i smješnijom.

“Oduvijek je on meni, odma da van kažen, bija čudan. Prošlo lito je, zamislite, umisto da se priseli u garažu i iznajmi cilu kuću odlučio da s obitelji ipak ostane u svom stanu. Tobože, pravdao se da ima malu bebu”, Jurinim ponašanjem od ranije zgrožena je jedna susjeda koja se također bavi iznajmljivanjem apartmana, te nas poziva na kavu u svoju šupu ispod stepenica gdje zimi drži drva, a ljeti osmeročlanu obitelj.

Žali nam se što su joj neki gosti otkazali. Kažu, bio im skup njen apartman pa su radije otišli u hotel sa pet zvjezdica.

Podsjetimo, večeras se na Poljudu očekuje preko pedeset tisuća ljudi, Sindikat korumpiranih carinika javio je da su samo jutros propuštena četiri šlepera droge, a u trenucima dok ovo čitate milijunti je put izrečena ideja kako treba na Poljud ići sa razmrvljenim aspirinom i to prodavati, iako to, naravno, nitko neće učiniti.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments