REKLAMA POLUČILA USPJEH Hajdukovac kupio dinamovu pretplatu: “Živim s roditeljima u malom stanu, trebalo mi je mjesto gdje mogu biti nasamo s djevojkom”

Iako je prvo sportska, pa zatim i ostala javnost popljuvala dinamovu reklamu u kojoj Dalmatinac kupuje dinamovu pretplatu jer mu nudi mnoge pogodnosti, ipak doznajemo da je reklama ipak postigla stanovite uspjehe. Izvjesni Jure Duspara, dugogodišnji hajdukovac i torcidaš, jutros je kupio svoju prvu dinamovu pretplatu:

“Što da vam kažem. Živim s roditeljima i sestrama u malom stančiću na Brdima, a nedavno nam se doselila i baba. Pošto nemam novca za podstanarski stan, sa djevojkom se uglavnom natežem u mom golfu duji što nam je pomalo dosadilo”, priča Mario svoju tužnu priču.

“Baš mi je nekidan djevojka govorila kako bi bilo lijepo da barem jednom tjedno imamo neko komodno mjesto gdje možemo biti sami. Nisam znao što bih joj rekao. Srećom po mene, istu večer sam vidio reklamu za kupnju pretplate za Dinamove utakmice”, prepričava Mario kako je došao na ovu nevjerojatnu ideju. “Cijeli dan sam se premišljao je li mogu to učiniti. Na kraju sam odlučio kupiti pretplatu. Ne možete zamisliti izraz na Draganinom licu kada sam joj rekao bili želila da odemo na neko mjesto gdje ćemo biti sami i pokazao joj pretplatu”, zahvalan je Mario upravi Dinama, te iz zahvalnosti obećava da će sestrinu pričest dogodine organizirati baš na Maksimiru u vrijeme utakmice nebi li se tako odužio Dinamu punijim tribinama zbog njihove velikodušnosti.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=C5Gta0ZLZRM” fs=”1″ hd=”1″]

Razveseli nas klikom:

0 comments