Mladen Grdović dobro se oporavlja nakon što su mu pri izvođenju ledenog izazova 2 decilitra čiste vode završila u ustima

Kako saznajemo, život mu je spasila munjevita reakcija liječnika koji su unesrećenog Grdovića helikopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva doslovno u posljednji trenutak prebacili za šank kafića u zadarskim Arbanasima.

Ledeni izazov ipak nije toliko bezopasna zafrkancija, a na svojoj koži to je saznao poznati hrvatski pjevač Mladen Grdović. On je, naime, sinoć kasno navečer hospitaliziran, a šokirani svjedoci tvrde da je bio u stanju potpune svijesti.

– Bilo je užasno, ne sjećam se kad sam ga posljednji put vidjela takvog. Spajao je i po četiri složene rečenice i izgledao fokusiran. Bože, pomislila sam, to ne može biti naš Mladen. Bilo je jasno da se nešto događa, hodao je ravno, a onda je rekao da će sjesti za volan. Noge su mi se odsjekle, pa kako će voziti trijezan! – izjavila je za Sprdex šokirana susjeda Marija koja je prva pronašla unesrećenog Grdovića i odmah pozvala pomoć.

– Istina je, sinoć oko dvadeset i dva sata dobili smo poziv o pedesetšestogodišnjaku koji se srušio nakon što se polio hladnom vodom. Naš tim hitno je intervenirao i unesrećenog hospitalizirao. Hitnu pomoć primio je za šankom jednog lokalnog kafića, a život mu je spašen u bolnici kad smo mu ubrizgali malo krvi koju smo netom prije izvadili Alenu Vitasoviću – govori Marijan Brodarac, pročelnik odjela hitne pomoći zadarske Opće bolnice.

Nesretni Grdović je, naime, prihvatio naizgled bezazleni ledeni izazov kojeg mu je uputila Antonija Blaće i odlučio se politi kantom  hladne vode.

– Na nesreću, Grdović je posljednjih dana prehlađen pa mu je začepljen nos. Vjerojatno je to razlog zašto je držao otvorena usta dok se polijevao vodom. Prema prvim analizama, progutao je oko decilitar čiste vode nakon čega mu je organizam pao u šok, nastavlja Brodarac.

Grdović se, saznajemo, dobro oporavlja, a bliski prijatelji kažu kako će ubuduće uvelike promijeniti životne navike te mu više neće padati napamet da eksperimentira s vodom.

Razveseli nas klikom:

0 comments