Nakon novog pada kreditnog rejtinga i imenovanja Marijane Petir u Odbor za ljudska prava, Smak svijeta se tuži jer smatra da mu se u Hrvatskoj miješaju u posao

Iako ljut, Smak svijeta je ipak zadivljen učinkovitim i planiranim potpunim kaosom koji su hrvatski političari zadnjih godina doveli do savršenstva. “Sreća što udaram idući tjedan. Da još malo pričekam možda Zemlja nebi doživjela smak svijeta, nego bi smak svijeta doživio reforme hrvatske Vlade. Haha” našalio se dobro raspoloženi Smak.

Iako su više-manje sve pripreme za predstojeću apokalipsu gotove, Smak Svijeta ništa ne prepušta slučaju . Sve mora biti potpuno savršeno izvedeno: pojava kometa, simultani udarci, dizanje cunamija, zemljotresi, pjesme Mladena Grdovića- jednostavno sve treba biti tempirano u pravi momenat. Zemljanima poručuje da će kraj neminovno doći i da gledanje Hobita ne ostavljaju iza nove godine jer „nove godine biti neće“, kako nas uvjerava.

Možda će patiti ljudska prava, ali zato će srednjovjekovne sprave za mučenje doživjeti pravu renesansu.

Ipak,  kako saznajemo, Smak Svijeta se danas službeno požalio Europskoj uniji i Vladi Republike Hrvatske zbog imenovanja Mirjane Petir u Odbor za ljudska prava, a šaka u lice bio je i novi pad kreditnog rejtinga Hrvatske.

„Pa kakva je to država. Marijana Petir u Odboru za ljudska prava. Tisuću godina smišljam kako uništiti zemlju i ljude, a hrvatski biskupi tako olako predlože Marijanu Petir u taj odbor. Pa tako nešto mi ne bi palo na pamet ni za sto tisuća godina“ koji je nezadovoljan time što će se vjerojatno svaki hrvatski homoseksualac veseliti apokalipsi koja je mnogo humanija od Marijane Petir u svakom odboru važnijem od odbora stanara. „Eto, usrali su mi, da izvinete, posao. Smaku svijeta ne bi se trebao nitko veseliti. A eto, hrvatski pederi hoće. Ma ustvari, nakon novog pada kreditnog rejtinga veselit će mi se svi Hrvati. Pokušavam biti grozan, ali vaši političari su grozniji“ žali nam se Smak Svijeta kojemu nismo imali srca reći da i mi smatramo da je limunada prema poreznim reformama, programu hrvatskih televizija i Hrvatskoj nogometnoj ligi.

„Hajde Smače, smiri se. Mi ti se u Sprdexu ne veselimo“ govorimo mu na odlasku i lažemo ga jer će nam i nakon propasti svijeta sve ostati isto, sa razlikom da više neće dolaziti T-comovi računi. Ili hoće, tek bi to bila katastrofa.

Razveseli nas klikom:

0 comments